Under 14-års tid levde han i en grovt kriminell miljö

Gustavo var ute på gatorna och härjade. Han hade inget vanligt jobb utan levde helt utanför det här samhället och där jagade han pengar.

Allt som Gustavo höll på med gjorde honom högmodig, upprorisk och självisk. Allt i hans liv var fokuserat på att tjäna pengar och att skaffa sig mer rikedom. Men det gjorde också att han kom att skada dem som älskade honom.

Dagen kom då det visade sig att han var den store förloraren. Det skedde när hade allt: pengar, kvinnor, en ägd lägenhet. Han hade också fina klockor och smycken. Ja, han kunde resa vart han ville och kunde bo i andra länder. Allt detta lurade honom att tro han hade stor makt.

Våldet blev en del av Gustavos liv

Genom hans onormala livsstil kom våldet in i Gustavos liv och blev till en ”normal” del av livet. Han berättar:

”Folk hatade mig och ville ta mitt liv – och jag ville ta deras. Under den här perioden hamnade jag i många hemska, farliga och hetsiga situationer. Och nu när jag ser tillbaka på allt detta så förstår jag att Gud visade mig stor barmhärtighet och en oerhörd nåd.”

Gustavo är argentinaren som bytte sida

”Mitt vittnesbörd handlar inte om mig. Nej, det handlar om JESUS KRISTUS som räddade MIG och jag vill ge vår frälsare och kung all ära. Jesus Kristus mötte mig när jag var i den mörkaste perioden i mitt liv.”

Innan jag blev född på nytt i Jesus levde jag i en grov och aktivt kriminell livsstil under 14 års tid.

”Jesus är god! Tro mig, han ÄR och han älskar DIG och kommer att förlåta DIG oavsett vad du har gjort! Om han kan rädda mig, kan han JESUS rädda NÅGON.”

Gustavo delar den här livsberättelsen för att påminna alla bröder och systrar om att vi aldrig ska ge upp.

”Jesus kommer snart för hämta hem de sina. Då kommer vi alltid att få vara hos honom. Vissa stunder kan det vara svårt, men i smärtan får vi sjunga och tillbe honom. Han är alltid med oss även om vårt kött och vår kropp försöker lura oss att känna oss utanför och att han inte är med oss. Men vi måste förstå att hans löfte går före våra känslor. Därför kan vi lita på honom.”  

Om du klickar på bilden så kan du följa med i Gustavos vittnesbörd på Facebook:

Gustavo ber:

”Vi älskar dig Herre, och vi tackar dig för att du bär världen på dina axlar och räddar oss.”

′′Men Gud demonstrerar sin egen kärlek till oss, medan vi fortfarande var syndare, dog Kristus för oss”, Romarbrevet 5:8:

Gustavo vill dela den här låten för att påminna om att JESUS kommer att bära oss oavsett vad som händer med oss.
Jesus älskar oss. Ja, det gör han verkligen:

Klicka på bilderna här under 
 och läs om nutidens troshjältar:

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Anna-Finnila-16-563x381.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Nordstan-3-678x381.jpg
Om Sven-Allan Johansson 163 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.