Krigsbrottstribunal förbereds för brott mot mänskligheten – Köper sjukhus för att vårda de som fått biverkningar

Just nu utreds det värsta brott – som någonsin har begåtts.

110 experter från hela världen har intervjuats; nobelpristagare och medicinska experter, några med insyn i läkemedelsbolag.

Den ytterst kompetente journalisten Mike Adams – som har grundat BRIGHTEON.COM – intervjuar här den internationelle människorättsadvokaten Reiner Füellmich.

Füellmichs team i Tyskland undersöker nu de graverande bevis som finns om brott mot mänskligheten, som härrör sig från de globala covidrelaterade kränkningar av mänskliga rättigheter, som dagligen pågår.

I intervjun tar advokaten Reiner Füellmich även upp de förberedelser som sker för kommande tribunal, liksom deras planer på att köpa ett nedlagt sjukhus i Tyskland. Där vill de specialisera sig på behandling av sjuka människor som fått biverkningar genom injektionerna.

Journalisten Mike Adams ställer den stora och omfattande frågan till Reiner Füellmich:

– Vad var det som motiverade dig att göra det du nu gör med syftet att rädda mänskligheten och besegra försöket som nu pågår – om global utrotning?  

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag antar att för ett tag sedan skulle jag ha sagt ”av misstag”, men jag tror inte på tillfälligheter längre. Jag tror att det som fick mig till detta är min fru som sa till mig att vi måste åka tillbaka till Tyskland för att stoppa detta. Det skedde i april/maj 2020, när vi fortfarande bodde på vår ranch i norra Kalifornien. Vi fick alla dessa telefonsamtal från våra vänner och släktingar som förklarade för oss vad som pågick i Tyskland och Europa. Jag kunde inte riktigt tro på vad jag hörde och det lät som om det var något fel. Till slut ringde jag min vän doktor Wolfgang Wodarg, som är lungspecialist, medicine doktor, med mycket stor erfarenhet. Det var han som för 12 år sedan stoppade svininfluensapandemin på egen hand eftersom han då hade en maktposition. Han var ledamot av det tyska parlamentet. Han var också medlem i Europarådet. Det var han som beslutade att det var viktigt för Europarådet att undersöka detaljerna om vad som pågick, det som då kallades en ”pandemi”-svininfluensan, som så småningom visade sig vara en lindrig influensa. Men redan då hade samma aktörer drivit på vaccinteorin om att vacciner är den enda vägen ut ur detta. Innan han till slut kunde sätta stopp för allt detta hade många människor fått de så kallade vaccinerna och cirka 1,300 barn, de flesta av dem i Skandinavien, är nu permanent handikappade eftersom de lider av narkolepsi. Så det var det som fångade min uppmärksamhet och sedan sa min fru, att vi måste åka tillbaka. Vi måste stoppa detta. Jag frågade dock min vän doktor Wolfgang Wodarg, vem ska jag göra det här med? Jag hade redan bestämt mig för att dra ner saker och ting eftersom jag var redo att rida, vindsurfa och sådana saker, och min advokatbyrå, som tidigare hade 17 advokater hade reducerats till tre advokater. När jag kom tillbaka trodde jag att jag skulle vara tvungen att arbeta med endast tre advokater, eftersom jag inte kunde få tag på någon advokat som jag trodde var intresserad av att ta itu med dessa Coronafrågor. Men min vän Wolfgang Wodarg presenterade mig för Viviane Fischer, som är advokat och ekonom från Berlin. Vi startade denna Coronaundersökningskommitté i Berlin den 10 juli 2020.

Finns det möjlighet att hålla människor ansvariga
för de massdödsfall som fortsätter än idag i global skala?

Journalisten Mike Adams:

– En av de stora frågorna som människor frågar sig just nu … Det har kommit fler krav på utredningar i stil med Nürnberg i synnerhet mot Anthony Fauci, men på global nivå. Jag talar om andra experter och andra läkare som också kräver detta. Doktor David Martin är en av dem, till exempel, som kräver detta och många andra. Tror du att det finns en genomförbar process för någon form av global rättslig åtgärd för att genomföra oberoende utredningar, som på något sätt skulle kunna isoleras från den korrupta läkemedelsindustrins inflytande och sedan komma fram till slutsatser som faktiskt kan hålla människor ansvariga för dessa massdödsfall som fortsätter än idag i global skala? Är detta möjligt?

110 kända experter från hela världen har intervjuats

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag tror det och jag tror att det kommer att bli nödvändigt att inrätta något som liknar en ”Internationell Coronatribunal”. Det spelar förmodligen ingen roll om man kallar den Nürnberg 2.0 eller något liknande. Men på grund av det faktum att vi har kommit till slutsatsen inte bara vi i Coronautskottet, efter att ha intervjuat mer än 110 experter från hela världen, kända experter, som Nobelpristagaren professor Luc Montagnier, tidigare vice ordförande för Pfizer, doktor Mike Yeadon, tidigare biträdande sekreterare i ”Bostad- och Stadsutveckling” i USA, Catherine Austin Fitts och många andra. Vi har kommit fram till att detta är brott mot mänskligheten. Det är förmodligen det värsta som någonsin begåtts, såvida vi inte har missat något i historien. Frasen ”brott mot mänskligheten” myntades under Nürnbergrättegångarna som kom efter andra världskriget 1946. En av rättegångarna gällde läkarna, eftersom en av de viktigaste delarna var att stoppa dessa fruktansvärda mänskliga experiment en gång för alla. Dessa människoexperiment genomfördes av läkare under andra världskriget i Tyskland och andra delar av Europa. När det kom fram, var det den viktigaste saken för många människor. Vi kan inte tillåta detta att någonsin hända igen. Det är därför de kom upp med Nürnbergkodexen och senare Helsingforsdeklarationen. I de flesta civiliserade länder är alla överens om att ingen medicinsk åtgärd, åtminstone inga invasiva medicinska ingrepp och en spruta med vaccin är verkligen ett invasivt medicinskt ingrepp, är olagligt om inte patienten samtycker till det. Hans samtycke är ogiltigt om han inte är fullständigt informerad vilket i det här fallet innebär att han måste informeras om det faktum att det här är läkemedel som inte blivit testade. Detta har inget att göra med medicinska studier eller något annat. Det är vi som är marsvinen just nu. I slutändan är detta vad det handlar om. Vi måste ha en grupp av erfarna och utmärkta advokater som agerar både som domare och åklagare. Så i den meningen är det mycket, mycket likt det som hände under Nürnbergrättegångarna. Vi arbetar faktiskt med det just nu.

CDC betalar läkare för att sprida propaganda på Twitter,
och påstår felaktigt att deras intensivvårdsavdelningar är helt fulla
med ovaccinerade Covid-patienter

Journalisten Mike Adams:

– Det du säger är helt logiskt, men låt mig ta upp detta. Det finns en stor skillnad mellan det som händer nu jämfört med efter andra världskriget. Efter det andra världskriget blev allmänheten mycket medveten om vad som hade hänt, och allmänheten var inte själva delaktiga i det. De flesta av dem var inte det, bara några få, och dessa personer ställdes inför rätta. Många läkare åtalades till och med och befanns skyldiga och några blev till och med avrättade efter det. Men idag är situationen helt annorlunda. Vi har läkare, sjuksköterskor och sjukhus som går med på att följa order från CDC om att göra saker som att mörda människor med Remdesivir genom njursvikt. Du gjorde en intervju med doktor Ardis, tror jag det var, man mördar människor med ventilatorer eller för att manipulera siffrorna för att artificiellt blåsa upp COVID-siffrorna också. CDC betalar läkare för att sprida propaganda på Twitter, och påstår felaktigt att deras intensivvårdsavdelningar är helt fulla med ovaccinerade Covid-patienter, även om det är helt och hållet iscensatt och så vidare. Vi har aldrig sett denna nivå på det globala deltagandet bland läkarkåren och den vetenskapliga klassen för att genomföra dessa samordnade brott mot mänskligheten. Hur kunde detta någonsin bli verklighet med tanke på att vi har extrem censur? Vi har korrupta regeringar som är med på detta av olika anledningar och på många sätt en korrumperad klass av läkare. Inte alla – det finns många visselblåsare. Men i stort sett är de medskyldiga och vetenskapliga tidskrifter är också medskyldiga. Hur kan vi övervinna detta och till och med komma så långt att vi kan se en begäran om rättegångar eller åtal för brott mot mänskligheten?

Advokaten tror att det håller på att vända

🔴 Dr. Reiner Fuellmich | Update Interview zu den USA und Drosten Klagen.  Nicht verpassen! - YouTube

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag tror att det redan håller på att vända. Den andra sidan har i stort sett uttömt vad de har. Som jag hörde häromdagen från doktor Ryan Cole från Idaho, finns det många läkare och medicinsk personal som förmodligen kommer att sluta sina jobb, om till hösten de (den andra sidan) försöker tvinga dem att ta sprutan. Det är ett viktigt tecken för förutom det är befolkningen i allmänhet inte särskilt Ja … jag tror att de kör rätt in i en tegelvägg just nu eftersom ungefär 50 % av befolkningen i USA, och det kan vara liknande i andra länder, som inte kommer att vaccinera sig. Det spelar ingen roll om du erbjuder vad som helst, glass eller munkar. De kommer inte att spela med. Enligt min åsikt är det redan på väg att vända. Vi måste utkämpa detta krig på tre fronter eller snarare på tre nivåer. Den ena är den som vi talade om. Det är de rättsliga ansträngningar som vi gör i alla våra länder. Vi har följande mycket välfungerande jag borde säga partnerskap mellan de tyska advokaterna, franska, amerikanska, kanadensiska och australienska advokater. Det tog ett tag att få detta på plats så att vi skulle kunna utbyta den information som vi har. Det mesta av informationen var dock troligen det som samlats in genom det arbete som utförts av denna Corona-kommitté. Det var inte meningen att bli på det sättet, eftersom vi började för att vi ville ha svar. Min vän Viviane Fischer, Wolfgang Wodarg och alla andra som hjälpte oss att få igång det här, vi ville ha svar på dessa frågor. Frågor som vi ansåg de flesta andra människor också ville ha svar på. Hur farligt är viruset? Hur tillförlitligt är PCR-testet? Hur mycket skada orsakar dessa åtgärder mot Corona? Så det är det som pågår just nu. Det finns många rättsprocesser därute som försöker få domstolar överallt i världen att besluta att PCR-testet inte kan säga något om infektion. Om vi kommer till den punkten har vi tre beslut att fatta just nu. Ett av dem är fattat av en portugisisk domstol, ett annat av en österrikisk domstol, och slutligen ett av en tysk domstol. När vi väl kommer till den punkten behöver vi större beslut som ett land. Sydafrika kommer förmodligen att vända utvecklingen för hela den afrikanska kontinenten. När vi väl har dessa beslut, finns det inget annat land, inget annat rättssystem i något annat land, som kommer att kunna ignorera detta. För det är vad som händer i Tyskland just nu. Trots det faktum att vi hade detta utmärkta beslut av en tysk domstol, ignorerar regeringen detta. Det är ännu värre! Jag vet inte om du har hört talas om detta men de gjorde en razzia på kontoret hos domaren som bara gjorde sitt jobb. De gjorde en razzia på hans kontor. De genomsökte hans hem. De genomsökte hans bil. De beslagtog hans mobiltelefon och dator. Detta berättar hela historien som du sa. Så gott som alla offentliga institutioner har kompromissats, är korrupta och korruptionsnivån är … Eftersom jag har mycket erfarenhet av domstolar har jag alltid misstänkt att det finns något som pågår med avseende på korruption. Men graden av korruption och det faktum att den är så utbredd är något som är extremt, frustrerande om man uttrycker det på det sättet.

Regeringarna tar till extremistiska åtgärder för att uppnå sina mål om massvaccinering och förtrycker dem som motsätter sig vaccinationer

Journalisten Mike Adams:

– Du beskriver exakt vad som är problemet här vilket är den extremism som regeringarna är villiga att gå till för att uppnå sina mål om massvaccinering och förtryck av alla som motsätter sig vaccinationer. Jag vill be dig att försöka tolka eller se in i dessa människors sinne som genomför detta. Vi vet att vi aldrig har sett något liknande i historien av någon infektionssjukdom, inte Aids, inte Zikavirus, inte Svininfluensa. Ingenting! Inte ens nära – inte Polio. Vi har aldrig sett så mycket desperation. Vi har aldrig sett så mycket tryck på korruption och hotelser, hot, utpressning, förtal, avstängning av plattformen, demonisering och så vidare hela tiden. Du har också upplevt det. Men vetenskapsmännen i toppen av detta, Fauci-gruppen och så vidare de är uppenbarligen medvetna om ”antikroppsberoende förstärkning”. De vet att tiden håller på att rinna iväg för dem själva. De vet att liksäckarna inte kan förbli obemärkta för alltid. De vet att obduktionerna kommer att fortsätta visa spikproteiner som cirkulerar i hela kroppen och infekterar och koloniserar alla organ i kroppen bland de döda. De vet att de inte kan dölja detta för alltid. Så vad är det som finns i dessa människors hjärnor för att driva på detta med vetskap om att de kommer att åka fast?

Germany's Covid-19 expert: 'For many, I'm the evil guy crippling the  economy' | Germany | The Guardian

USAs Anthony Fauci, eller hans motsvarighet i Tyskland Christian Drosten är korrupta

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag tror att de som är där ute i fronten, de som du nämnde, Anthony Fauci, eller hans motsvarighet i Tyskland som Christian Drosten (bilden), som uppfann PCR-testet som enligt honom kan upptäcka infektioner, vilket han vet är en lögn.

Och vi kan bevisa att han vet det. Jag anser att dessa människor är fullständigt korrupta. De gör det för pengarna. De mer eller mindre sålde sina själar till djävulen, så att säga. De tror också att när allt detta är över och när de väl har nått sitt mål, vilket enligt min mening är en befolkningsminskning och befolkningskontroll då kommer de att tjäna pengar på detta också. De kommer att få sig en rejäl överraskning, som vi kan se redan nu. De kommer också att kastas under bussen. När de väl har gjort vad de skulle göra eller när de har misslyckats med vad de hade tänkt sig att göra, tror jag att de kommer att kastas under bussen. Vi kan redan se att det händer med Anthony Fauci. Han är under stor press.

Journalisten Mike Adams: – Hur tror du att det kommer att se ut om vi får detta uppvaknande eller denna globala insikt? Det ögonblick de…Jag tänker inte använda svordomar här, men oh! Oh! Vad har vi gjort! Liksom miljontals läkare över hela världen som säger: ”Vad har vi gjort?…när de inser att de har mördat människor. De var medskyldiga. De dolde det. Hur ser detta egentligen ut, när detta sker enligt din uppfattning?

10 eller 20 procent av folket som agerar som marionetter
är insatta, och de vet vad som pågår

Advokat Reiner Füellmich:

– Vi tror att ungefär 10 eller 20 procent av folket som agerar som marionetter för dem som drar i deras trådar är insatta, och de vet vad som pågår. Men många andra, de andra låt oss säga 80 eller 90 % är antingen ute efter pengarna eller så är de helt korkade. Det är den enda slutsats som jag kan dra av detta. Många av dem, efter att ha insett vad de har gjort kommer inte att kunna leva med sig själva längre. Det kommer att komma som en chock och jag tror att den redan är på väg. Det är därför de driver på så hårt så att de inte ska behöva erkänna vad de har gjort. Men som du sa, är det inte möjligt att dölja detta för alltid. De negativa reaktioner som vi har, som vi känner till från Tom Renz. Vår kollega Tom Renz, som är en advokat från Ohio. Dessa dödssiffror till exempel, de har förfalskats. Man har ljugit för oss till och med när det gäller detta. Nu talar de om ungefär en halv miljon dödsfall efter vaccinering enbart i USA. Jag tror att det finns liknande siffror, liknande statistik i alla andra länder. Men de försöker att dölja detta. Ja.

Visst är det inte intressant att nästan varje dödsfall 2020
ansågs vara en COVID-död?
Men år 2021 anses inget dödsfall vara ett dödsfall
på grund av COVID-vaccinet. Wow!

Journalisten Mike Adams:

– Jag tror på den siffran. Du nämnde just att 1/2 miljon i USA är korrekt. Det ligger förmodligen precis i mitten av uppskattningarna. Vissa skulle kunna säga en miljon, andra kanske säger bara 100,000. Men jag tror att du är korrekt med en halv miljon. Det är bara det att det finns en sådan vilja från det medicinska etablissemanget för att … De har verkligen blivit hjärntvättade till en vaccinkult. Därför är de villiga att säga döden är något annat. Eller, åh, det var en död genom hjärtinfarkt även om hjärtinfarkten orsakades av vaccinet som orsakar blodproppar och så vidare. Visst är det inte intressant att nästan varje dödsfall 2020 ansågs vara en COVID-död? Men år 2021 anses inget dödsfall vara ett dödsfall på grund av COVID-vaccinet. Wow!

20 eller 30 % av befolkningen i världen förstår detta.
Och ytterligare 40 % är fortfarande möjliga att nå.

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”DR MIKE YEADON has described how creating lethal pathogens that can kill at different points in time is "easy" and says this is being used for "mass global extermination" He fears vaccine passports is the next step in the plan and is now looking to leave the UK. Dr Yeadon is former vice- president and chief scientific officer of the Allergy and Respiratory department at Pfizer.”

Advokat Reiner Füellmich:

– Ja, och om du ser på hur de använder PCR-testet är det verkligen uppenbart, åtminstone för oss, för att bevisa … eller visa att någon har drabbats av COVID eller var infekterad med COVID, använder de cykler av förstärkning över 40, vilket vi vet eftersom doktor Mike Yeadon berättade det för oss. Vid 35 amplifieringscykler får du minst 97 % falska positiva resultat. Sedan vaccineringen påbörjades, (detta är min åsikt) för att visa att vaccinerna fungerar, använder de endast 28 eller så många amplifieringscykler. Det är så uppenbart! Men 20 eller 30 % av befolkningen i världen förstår detta. Och ytterligare 40 % är fortfarande möjliga att nå. Vi kan fortfarande komma i kontakt med dem och förklara för dem. Det kan vara ännu mer i USA.

Hur ser situationen ut i Tyskland?

Journalisten Mike Adams:

– Låt mig ställa en lite annorlunda fråga till dig. Jag vill komma tillbaka till PCR senare men ge våra tittare … De flesta av våra tittare befinner sig i norra Amerika, men även i andra länder runt om i världen. Ge oss ett litet smakprov på situationen i Tyskland just nu när det gäller munskyddskrav, nedstängningar, social isolering och vaccinpass. Ge oss bara ett exempel på vad som händer där.

I Tyskland trycker de på som hårdast.
De försöker övertyga befolkningen att det värsta ännu inte har kommit.

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag tror att detta är ett av de länder där de trycker på som hårdast. De försöker övertyga befolkningen att det värsta ännu inte har kommit. De försöker övertyga befolkningen om att alla dödsfall som sker nu, och de kan inte sopa dem under mattan … Under tiden känner alla till någon som dött efter vaccinationen. Ingen känner någon som drabbats av COVID. Låt oss säga så här, det är så uppenbart … Men de trycker på extremt hårt eftersom detta är den ekonomiska kraftkällan i Europeiska unionen. Ett sätt att förklara detta är det … Detta är vad en annan … en före detta investmentbankir, Leslie Manookian från Idaho, förklarade för oss. Hon tillbringade mycket tid i Europa och hon förklarade för oss att Europa är helt och hållet fullständigt pank. Den andra sidan har plundrat systemet, åtminstone under de senaste 30 åren, kanske längre. Men Europa är verkligen pank. Pensionsfonderna är tomma. De måste göra något så att vi inte hinner komma på dem. För när befolkningen väl förstår att de inte kommer att få mer utbetalt från pensionsfonderna, eftersom de har tömts på pengar under de tre senaste decennierna, eller så, kommer de att veta vilka som är ansvariga. Det är samma personer som är ansvariga för denna så kallade ”plandemi”. Det är därför de trycker på så hårt.

Det penningpolitiska systemet är i ett tillstånd av kollaps.
Inflationen på livsmedelsområdet är skandalös.
Leveranserna bryter samman.

Journalisten Mike Adams:

– Ursäkta att jag avbryter, men inte för att konkurrera med dig, utan för att här i Amerika är vi bäst på att vara panka. Vi är mycket mer bankrutt än vad ni är, det är jag ganska säker på, eftersom vi trycker triljoner dollar varje månad nu, verkar det som, på grund av de stimulerande räddningspaketen och priserna går i taket. Det penningpolitiska systemet är verkligen i ett tillstånd av kollaps. Inflationen på livsmedelsområdet är skandalös. Leveranserna bryter samman. Ser du sådana effekter där?

Kineserna betalar 60 % mer för trävaror
än vad de tyska konsumenterna kan betala

Advokat Reiner Füellmich:

– Ja, det händer. Absolut, det händer. Alla typer av byggnadsmaterial som man behöver som entreprenör, kan man inte köpa längre. Vi hör, men vi har ännu inte fått det bekräftat …Vi kommer att behöva prata med några av professorerna i ekonomi om detta, men vi hör att allt detta håller på att köpas upp. Trä, till exempel, av kineserna och de betalar 60 % mer än de tyska konsumenterna kan betala. Leveranslinjerna är i fara just nu och det kommer troligen att bli lite sämre. Inflationstakten är äntligen på väg upp. Den borde redan ha stigit för ett tag sedan. Det är i alla fall vad ekonomerna försökte säga till oss. Men nu ökar den verkligen eftersom en stor del av pengarna, som tidigare bara pumpades in i bankerna, finns numera hos den allmänna befolkningen och de använder dessa pengar. De använder dem till exempel för att köpa mat, så det gör att priset på livsmedel stiger. Men Tyskland brukade ha de lägsta livsmedelspriserna i Europeiska unionen, så det är nog inte så illa. Men det är illa om du ser det i hela detta sammanhang eftersom detta görs uppenbarligen med avsikt.

I USA vill personer under 30 år inte arbeta.
De vill hellre stanna hemma och ändå få betalt.

Journalisten Mike Adams:

– Det är en mycket viktig punkt att det är konstruerat och att försörjningsledningarna håller på att brista. I Storbritannien hade man till exempel problem med ”betalningsdemik”, som fortfarande pågår med tomma butikshyllor på många platser i hela landet. Och allt är konstruerat. Jag menar, bristen är verklig, men den är artificiellt skapad som grundar sig på falska PCR-tester och sedan spårning av din position genom din mobiltelefon. Man skickar meddelanden till dig och beordrar dig att stanna hemma och inte gå till jobbet. Om man ser på den ekonomiska förstörelsen i global skala och detta sker även i USA, och ingen vill arbeta. Personer under 30 år, till exempel, vill helt enkelt inte arbeta. De vill hellre stanna hemma och få betalt. Sedan såg vi i förra veckan att Kinas största exporthamn, rapporterades ha stängt ner, på grund av att en person hade testats positivt för COVID. Nu, jag är ledsen, men det är en täckmantelhistoria. Hamnarbetarna arbetar även när blod kommer från munnen. De är tuffa killar, de kommer att arbeta oavsett vad som händer. En kille testar positivt för COVID, och man stänger ner hela hamnen? Jag köper inte det. Det här är en iscensatt process.

Vad är deras slutgiltiga mål?
Ja, det är befolkningskontroll, minskning av befolkningen,

och det handlar om en världsregering.

COVID-19 AND THE GREAT RESET: what's behind the pandemic that disrupts the  world (The Great World's Reset): Daff, Robert: 9798583414161: Amazon.com:  Books

Advokat Reiner Füellmich:

– Åh, ja, det är absolut konstruerat. Detta är den slutsats som vi också kommit fram till. Den stora frågan är: Vad är deras slutgiltiga mål? Ja, det är befolkningskontroll, minskning av befolkningen, och det handlar om en världsregering. Jag menar, detta är inte något som jag hittar på. Det är något som du kan läsa om du tittar på dokument som människorna bakom ”The Great Reset” har publicerat. De vill ha en världsregering. Till och med den katolska kyrkan, åtminstone påven … Det finns en del människor som tror att det snart kommer att bli en schism i den katolska kyrkan, om den inte redan finns där. Men även påven har i sin Encyclica i oktober 2020, det kallas ”Fratelli tutti”. Han bad katolikerna att ansluta sig till denna världsregering under FN. Nu kontrolleras FN av samma personer som kontrollerar de globala företagen och de globala icke-statliga organisationerna.

Vilka är de största nyhetsskrällarna som du hört i alla dessa intervjuer?

Journalisten Mike Adams:

– Så jag kan inte bara tro att det har gått så här långt. Du har intervjuat över 100 personer som du sa, vilka är de största nyhetsskrällarna som du hört i alla dessa intervjuer? Jag menar, om det vi talar om just nu: globalism, världsregering och befolkningsminskning. Vilka är de stora ”ahas”?

Kan vara en bild av 1 person, står och text där det står ”Professor Dolores Cahill avslöjar PCR-bluffen WE ARE NOT AFRAID Αν 1,500 pastadda SARS-Cov-2 testsvar visade sig ALLA VARA Influensa A & Influensa Д

”Förresten, du vet väl att PCR-testet inte kan säga något om infektioner?”

Advokat Reiner Füellmich:

– Det första var naturligtvis PCR-testet. Jag var i Berlin i en vecka för att förbereda mig för Coronakommitténs arbete. Jag pratade mycket med Wolfgang Wodarg, eftersom han också var i Berlin just då. Nu tillbringar han sin tid i Grekland. Nästan som ett sidospår, när jag var redo att kliva av tunnelbanan sa han: ”Förresten, du vet väl att PCR-testet inte kan säga något om infektioner?” Jag tog tag i honom och fick honom att också kliva av tunnelbanan och sa: Vad … hörde jag rätt? Han sa ja. Sedan frågade jag om han kände till några experter. Vi tog kontakt med professor Cameron. Vi tog kontakt med professor Dolores Cahill. Vi tog kontakt med professor Compel från Nederländerna, och i slutändan, naturligtvis, också Mike Yeadon. Det var den största skrällen någonsin eftersom det var den enda grunden för allt detta som hände. Bortsett från det faktum, förstås, att det fortfarande finns en hel del tvister om huruvida viruset faktiskt har isolerats eller inte. Jag är inte övertygad om att det har det, eftersom jag inte förstår deras argument. Det låter som om någon fifflat runt på en dator men det låter inte som de verkligen har isolerat ett virus. Men bortsett från det, var PCR-testet den allra viktigaste skrällen, eftersom det visar sig att detta är en uppenbar lögn av någon som vet att han ljuger. Han uppfann två saker. Han uppfann asymtomatiska infektioner. Naturligtvis har ingen som inte har några symtom en infektion. Alla som inte har några symtom brukar vara friska och så är det fortfarande. Men det var på grundval av detta som han fick WHO att fatta beslut om att massundersökningar av helt friska människor är vettiga, utan begreppet ”asymtomatiska infektioner” skulle det inte ha varit möjligt. Den andra lögnen var naturligtvis att hans PCR-test kan säga något om infektioner. Han vet att det är en lögn eftersom för ungefär sex år sedan var det någon som gjorde en intervju med honom. Jag tror att den dök upp i en tysk affärsveckotidning. Han sa uttryckligen att om någon testar positiv, betyder det inte att personen är infekterad. Så han vet att han ljuger. Han vet också att han ljuger om asymtomatiska infektioner. Under tiden har vi en enorm studie i Wuhan tror jag, med 10 miljoner människor som är involverade. Den studien visar att det inte finns några asymtomatiska infektioner. Men detta är den största skrällen i början.

”Den stora lögnen”

Journalisten Mike Adams:

– Och det är den mest kritiska skrällen. Jag kallar det ”Den stora lögnen”. PCR-lögnen är den främsta drivkraften för allting. Det var det som orsakade mediernas hysteri över ”fallen”. Det var det som orsakade omfattande behandling, uppmaning att vaccinera sig, karantän, nedstängning och allt detta, och det är bevisligen en lögn. PCR-utrustningen kan inte ange något kvantitativt resultat. När de kör cyklerna som du sa, när de kör cyklerna över kanske 32 eller 34 eller något liknande, allt man ser är förstärkt bakgrundsbrus från själva instrumentet. Så nästan vad som helst kan vara positivt. Och även om testet är positivt, även den blotta närvaron av en sekvens av genetiskt material är inte lika med sjukdom, inte i något system eftersom … Kommer du ihåg den där kvinnan i Amerika som lät sina barn använda munskydd? Sedan skickade hon munskydden till ett laboratorium och lät analysera munskydden för vad som fanns i dem. Det fanns alla sorters mikrober som skulle kunna orsaka otroligt många sjukdomar. Det var tuberkulos och influensa och allt detta, men ändå – dessa barn var helt friska. De hade inte dessa sjukdomar, även om dessa partiklar hittades i munskydden som de andades genom. Det är ett bevis på att den blotta närvaron av en viruspartikel, oavsett vad den visar sig vara, är inte lika med en sjuk person – punkt slut!

PCR-testet kan inte berätta något om infektioner

Advokat Reiner Füellmich:

– Ja, jag älskade verkligen din video jag såg, om varför detta PCR-test inte kan berätta något om infektioner. Det var den bästa någonsin. Det måste jag berätta för dig.

Viruset har inte blivit isolerat

Journalisten Mike Adams:

– Tack! Jag blev verkligen chockad av detta. Jag måste säga att jag tidigt var mycket skeptisk till personer som doktor Thomas Cohen och Andrew Kaufman med flera, som har en teori om att det verkligen inte finns ett isolerat virus. Jag var mycket skeptisk till det. Det tog mig över ett år att komma till den slutsatsen att de faktiskt har rätt. Detta har inte blivit isolerat. Det har inte visats orsaka infektion. Och sedan fick jag dokument från CDC … Jag ber om ursäkt. Jag vet att du inte intervjuar mig just nu, men jag måste bara få dela med mig av detta dokument från CDC och FDA som erkände att de skapade PCR-testet, det första, RT-PCR, utan att använda ett fysiskt referensmaterial. Så de simulerade det. Jag kunde inte tro det.

Christian Drostens PCR-test går inte ihop

Advokat Reiner Füellmich:

– Ja. Jag vet att när Drosten först arbetade med sitt PCR-test, hävdar han att det var på nyårsafton. Han hade inte ens något som på långt när liknar ett virus. Han bara fipplade runt på sin dator. Jag förstår inte hur det kan ha varit grunden för hans PCR-test för att testa coronaviruset. Det går inte ihop.

”Jag antar att om lögnen uppfyller målen
för vad etablissemanget vill ha, nämligen avfolkning,
så kommer de att köra med det.”

Journalisten Mike Adams:

– Det gör det inte, men jag antar att om lögnen uppfyller målen för vad etablissemanget vill ha, nämligen avfolkning, så kommer de att köra med det. Det spelar ingen roll att det inte finns någon vetenskap bakom det. Även om allt detta skulle upphöra just nu, Reiner, detta är min fråga till dig: Om vaccinet upphörde just nu, om den falska PCR-kvacksalverivetenskapen stoppas just nu, skulle detta fortfarande kvalificeras som det värsta brottet mot mänskligheten som någonsin begåtts i den mänskliga civilisationens historia? Skulle du hålla med om det?

En tysk präst har sagt i tysk TV:
”Detta är som tredje världskriget,
men förmodligen värre, förutom att det inte finns några vapen där ute,
men människor dödas.
Människors försörjning förstörs.
Människor torteras.”

Advokat Reiner Füellmich:

– Absolut det råder ingen tvekan om det. Det finns så mycket skada som har gjorts, att en av prästerna här i Tyskland i den offentliga televisionen till och med sa: ”Detta är som tredje världskriget, men förmodligen värre, förutom att det inte finns några vapen där ute, men människor dödas. Människors försörjning förstörs. Människor torteras”.

Vilken typ av hot har du fått?
Vilka försök har gjorts för att stänga ner din verksamhet?

Journalisten Mike Adams:

– Dessutom, människor tystas här. Jag vill fråga dig, vilken typ av hot har du fått eller försök att stänga ner din verksamhet? Jag är säker på att du har fått mycket.

Advokat Reiner Fuellmich har inte fått några hot

Press Conference - Margaret Chan & Bill Gates | Bill Gates, … | Flickr

Advokat Reiner Fuellmich:

– Nej, det är lustigt … Det är inte riktigt roligt men … personligen har jag inte fått några som helst hot. Jag har fått många telefonsamtal och mejl från människor som är oroliga, som säger att du behöver säkerhet, du behöver personligt skydd. Ja, det gör jag förmodligen, men jag tror att jag har det. Saken är den, Mike, som advokat, naturligtvis, är jag van att arbeta på ett mycket professionellt analytiskt sätt. Jag säger det till alla, att om någon hade sagt detta för 1,5 år sedan, skulle jag ha sagt till honom att ta sina piller. Men det finns andlighet inblandat i detta som verkar vara åtskilt från de juridiska insatser som vi alla är involverade i. Den här andliga nivån kan bli den avgörande faktorn på vilken allt vänder, eftersom den andra sidan inte har tillgång till den. För att svara på din fråga, det enda hot som jag känner till är att en av mina sekreterare fick ett anonymt telefonsamtal en fredag eftermiddag, med en varning för att komma tillbaka till kontoret på måndag eftersom vi alla skulle sprängas i luften. Men ingenting hände. Jag säger inte att man ska testa det. Nej, det gör jag inte. Men jag tror att det finns ett särskilt slags skydd, eftersom min vän och kollega Michael Swinwood från Kanada, det var han som lämnade in ansökan om första grupptalan i Kanada, mot en berömd grupp av människor, inklusive Bill Gates (bilden). Han har arbetat med ursprungsbefolkningen i Kanada under lång tid, inte bara i Kanada, utan även i USA och Sydamerika. De berättade för mig att en av de personer som jobbar med Covid sa att du står under vårt beskydd. Samma sak fick jag från en aboriginal, en mycket gammal aboriginal i Australien och från afrikaner i Sydafrika. Så jag tror att det finns en sanning i detta. Om du kallar det andlighet eller religion eller vad som helst. Man kan kanske kalla det instinkt, instinktiva aktiviteter. Det är så vi verkar kunna få kontakt med varandra, eftersom även om många av oss trodde att vänskap inte längre existerar finns det nya band som vi har knutit med många människor, som Mike Yeadon, till exempel. Det är många människor … Jag visste inte ens vem han var. Men dessa nya band verkar ha blivit möjliga bara genom detta. Jag vet inte, andligt instinktivt sätt, som bara vi har tillgång till men inte den andra sidan har.

”Det finns en andlig komponent i detta – om vårt gudomliga skydd”

Journalisten Mike Adams:

– Jag håller helt med dig. Det är extraordinärt. Se på dessa möten mellan så många sinnen runt om i världen. De personer som du har intervjuat och de personer som jag har intervjuat. Bara där mellan oss två är det ett par hundra personer och det är många andra som samlas. Det finns en andlig komponent i detta om vårt gudomliga skydd. Det är intressant. Jag bor i Texas, och alla är väl beväpnade. ”Second Amendment” [rätten att bära vapen] är särskilt i Texas. Varje dag när jag tar på mig min pistol, säger jag bara: ”Käre Gud, välsigna mig så att jag aldrig behöver använda den här i självförsvar”. Så till denna dag har jag aldrig behövt göra det. Jag har aldrig behövt dra min pistol mot någon. Jag ber att jag aldrig behöver göra det, eftersom gudomligt skydd är det mäktigaste av alla. Jag tror att det är vad vi har och det är för att vi kämpar för mänskligheten. Vi försvarar livet, själva definitionen av vad liv är, för spikproteiner, de biologiska vapnen är dödsmaskiner. De är verkligen nanotekniska dödsmaskiner, utformade för att plocka isär mänsklig vävnad. Det är vad de är utformade att göra. Man kan alltså bara dra slutsatsen att de som byggde dem är rena ondskan själv. Deras avsikt är att förgöra människor.

De är utexaminerade från programmet Unga Ledare
och de har helt uppenbart ingen som helst empati

Macron Fights Terror but Steps on Parents - WSJ

Advokat Reiner Füellmich:

– Absolut, de har ingen empati och det är så uppenbart. Om man tittar på politikerna som driver detta i Tyskland och även i USA. Om du tittar på dem, många av dem förresten … Jag lärde mig detta i fredags genom att intervjua en av våra specialister, en av experterna i ekonomi. Detta är en kille som har tittat mycket noga på Världsekonomiskt Forum och på programmet Unga Ledare. Så många av de människor som styr världen just nu, inklusive den kvinna i Nya Zeeland, vars namn jag har glömt, inklusive president Emmanuel Macron (bilden) i Frankrike, inklusive vår sekreterare av hälsovård i Tyskland, inklusive även Angela Merkel. De är utexaminerade från programmet Unga Ledare och de har helt uppenbart ingen som helst empati.

De har förlorat sin mänsklighet.
Hur har detta kunnat hända?

Journalisten Mike Adams:

– Hur kan det vara möjligt? Har de bankat det ut ur dem eller något annat, för är vi inte födda med vissa inlevelsefunktioner? Det är en del av socialiseringen och neurologisk utveckling av normala mänskliga barn. Hur kan dessa människor … Ibland säger jag att de inte längre betraktas som människor, eftersom de har förlorat sin mänsklighet. Hur har detta kunnat hända?

Det är som om de har sålt sig helt och hållet till materialism

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag har ingen aning. Vi har talat med ett antal professorer i psykologi och psykiatri. Jag vet att det hölls ett möte. Viviane träffade ett antal på fredag och lördag. Det är en mycket viktig fråga. Vi anser att det måste finnas en gnista av mänsklighet i dem som fortfarande finns kvar, men det är som om de är i koma. Det är som om de har sålt sig helt och hållet till materialism och materialism är ingen ersättning för mänskligt beteende eller empati. Vi kan dansa, vi kan sjunga, vi kan kramas. Vi kan göra dessa saker. Den andra sidan kan inte göra det. Det viktigaste, eftersom du frågade efter en nyhetsbomb … Detta är egentligen inte det, men det är en berättelse som en av de läkare som vi intervjuade berättade för oss för ett par veckor sedan. Han är en pensionerad kirurg som drev ett litet sjukhus i det som tidigare var Östtyskland. Han sa:

”Jag skulle gå för att hämta pengar från en bankomat och jag gick in i bankens lobby. Jag använde inte munskydd eftersom jag aldrig gör det eftersom jag vet att det är dumt och farligt”.

Det fanns bara en kvinna, en äldre kvinna i det rummet, i den lobbyn och hon liksom undvek honom. Hon sa:

”Nej, du kan inte göra så … Du måste ha munskydd”. Han sa:

”Nej, det behöver jag inte och det behöver inte du heller”. Hon sa:

”Det måste jag eftersom jag inte vill bli smittad och sedan kommer jag att smitta min man. Han är över 80 år gammal”.

Sedan gick han fram till henne och tog av henne munskyddet och kramade henne och hon började gråta. Hon sa att ingen hade kramat henne på över ett år. Det är det som detta handlar om. Det är vad det handlar om. Det är det som är mänsklighet.

Vilken konsekvens ger D-vitaminbristen?

Journalisten Mike Adams:– Det är också en självklar del av agendan för munskydd, att isolera människor, men också speciellt för barn, att isolera dem från de viktiga ansiktssignalerna under deras unga år av socialisering och neuroutveckling. Så sent som förra veckan kom en studie ut, som visade att barn som föddes förra året också har lägre IQ än genomsnittet, kanske från berövande av oinskränkt syretillförsel hos de blivande mödrarna. Jag vill ställa en annan fråga till dig, en fråga om geografi och D-vitamin och vad du förväntar dig ska kunna hända. Jag frågar dig detta eftersom du har intervjuat så många experter i detta ämne. Men just nu, eftersom det är sommar i båda våra länder och vi är på topp av D-vitaminsäsongen för befolkningen i stort. Vi har solsken, kanske inte i Storbritannien eftersom de har så mycket regn och moln, men för resten av Europa har ni fått lite solsken nu. Nu kommer vi att gå in i sex månader från nu eller fem månader eller mindre, vi kommer att gå in i den avtagande ultravioletta strålningen. D-vitaminnivåerna kommer att sjunka i båda våra länder under december, januari, februari och mars. Brist på D-vitamin har blivit kopplat till en ökande svårighetsgrad av symtomen som är relaterade till alla sjukdomar som pågår, inklusive biverkningar av spikprotein från injektioner, så kallade vaccininjektioner. Förlåt det långa upplägget, men min fråga till dig är:

”Med tanke på att Europa befinner sig på en nordligare latitud än större delen av USA:s fastland, naturligtvis, verkar det som D-vitaminbristen kommer att bli ännu allvarligare i Europa än vad vi skulle uppleva i USA. Kanske är det mer i linje med södra Kanada. Men hur förväntar du dig att det ska påverka det scenario som kan utvecklas med sjukdom från spikproteinet eller ”antikroppsberoende förstärkning” i kombination med D-vitaminbrist den kommande vintern? Det är min fråga.”

Injektionerna skadar immunförsvaret

Advokat Reiner Füellmich:

– Det kommer förmodligen att göra saker och ting mycket, mycket värre och det kan man förvänta sig. Jag tror att den andra sidan känner till det här, och i synnerhet i de skandinaviska länderna är denna D-vitaminbrist mycket uttalad. De kommer att drabbas hårt om de inte kompletterar detta med kosttillskott. Det är kombinationen av ett skadat immunförsvar eftersom de flesta människor har skadat immunförsvar på grund av den sociala distansering och användning av munskydd och sedan injektionerna, eftersom detta är vad som skadar immunförsvaret. Det är denna kombination som kommer att göra … Vissa människor är rädda för en fruktansvärd höst, vinter och vår. Jag hoppas att det inte kommer att komma fram till det. Men det är helt uppenbart från de negativa effekter som vi redan ser: trombos, autoimmuna sjukdomar och förmodligen ADE. Det är helt uppenbart att det kommer att bli ett överbelastat hälso- och sjukvårdssystem vilket de har försökt att undvika. Det kommer att komma till slut, men endast på grund av anticorona-åtgärderna. Endast av den anledningen.

Det är möjligt att många av sjukhusen runt om i världen
delvis kan bli fyllda med läkarna själva

Journalisten Mike Adams:
 
– Just det, och du har också precis träffat på något där. Den överbelastade sjukvårdsinfrastrukturen kan också själv drabbas av antikroppsberoende förstärkning bland läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal som tvingades ta vaccinerna. Så samtidigt som allmänheten kan uppleva den värsta vintern någonsin och som behöver mer akut vård, vårdpersonalen kan vara … Jag vet inte. Det är svårt att uppskatta hur många som kan bli sjuka eller behöva sjukhusvård själva men det är möjligt att många av sjukhusen runt om i världen delvis kan bli fyllda med läkarna själva.

I Tyskland stängdes 27 sjukhus ner under 2020.
Samtidigt hävdades det att systemet var överbelastat.
Det är inte logiskt.

Advokat Reiner Füellmich:

– Ja, det är det som vi är rädda för. Vi, Corona-kommittén, planerar att köpa minst ett sjukhus eftersom i detta land, och detta land är inte stort. Kalifornien är 1,5 gånger större än Tyskland. Det är bara ett ekonomiskt viktigt land i Europa. De stängde ner 27 sjukhus förra året, samtidigt som de hävdade att systemet var överbelastat. Det är inte logiskt. Så där kan man se att det här inte handlar om hälsa. Det handlar om något helt annat. Men vi planerar att köpa ett av de här sjukhusen och låta det specialisera sig på biverkningar, eftersom ingen annan oroar sig för dessa saker. Alla andra, regeringen, och naturligtvis media är helt och hållet i linje med regeringen precis som överallt annars i världen. De försöker få oss att tro biverkningarna inte existerar. Men som du sa, det kan inte längre sopas under mattan så länge till. Och redan nu förstår folk detta. Nu har vi till och med visselblåsare till hjälp. Vi får alla typer av varningar och frågor.

Corona-kommittén kommer att köpa ett nedlagt sjukhus i Tyskland

Advokat Reiner Füellmich fick frågan:

”När kommer ni att göra något åt det här, ni har alla experter”?

Och jag sa:

– Vi måste göra något. Vi kommer att köpa ett av dessa sjukhus och det kommer att vara specialiserat på biverkningar.

Hur kontaktar man er visselblåsarkanal?

Journalisten Mike Adams:
 
– Du nämnde just två mycket viktiga saker. Nr 1. Jag vill att du talar om hur personer kan kontakta er visselblåsarkanal, eftersom jag tror att vi kommer att se en flodvåg av visselblåsare de närmaste månaderna. Så ge oss den informationen, tack.

Tryck på knappen ”Whistleblower”

Advokat Reiner Füellmich:

– Jag tror att det finns en knapp på vår webbplats som man kan trycka på. Det står uttryckligen visselblåsare på engelska förstås: Whistleblower.

Hur gör de synskadade?

 Journalisten Mike Adams:
 
– Okej, så bara för dem som lyssnar på denna intervju som är synskadade och inte kan se skärmen, kan du fortsätta att stava till din webbplats för oss, tack.

Finns både på engelska och tyska

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Ja, det är corona-ausschuss, vilket är det tyska ordet för kommitté. Det stavas AUSSCUSS.DE. DE står för Tyskland. Men den finns både på engelska och tyska just nu.

Nyhetsbomb

Journalisten Mike Adams:
  
– Okej, fantastiskt! Nr 2. Sedan för det andra anser jag att detta är en nyhetsbomb. Du sa att du ska köpa ett sjukhus eller att din kommitté ska köpa ett sjukhus.

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Ja, det är ett av sjukhusen som stängdes. Vi försökte köpa ett förra veckan men vi lyckades inte för att någon annan … Jag tror att den andra budgivaren, skulle göra detta till ett vårdhem, och de klarade det. Men det finns andra. En av dessa dagar, inte bara en av dessa dagar, utan mycket snart, under de närmaste dagarna eller kanske två veckor eller så kommer vi att ha ett av dessa sjukhus.

Journalisten Mike Adams:
 
– Kommer inte det att sätta ert sjukhus i konflikt med regeringens politik, den tyska regeringen? Kommer det inte att finnas strikta krav för vissa vårdstandarder?

Ingen som arbetar på sjukhuset, varken läkare eller sjuksköterskor,
kommer att tvingas vaccinera sig

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Ja, vi kommer att följa alla dessa vårdstandarder, förutom att vi inte kommer att fråga någon och än mindre tvinga någon som arbetar där, varken läkare eller sjuksköterska, att vaccinera sig. Vi har redan fått många erbjudanden från läkare och sjuksköterskor som vill lämna de platser där de arbetar just nu på grund av tvång när det gäller vaccinering.

Journalisten Mike Adams:

– Det är en bra idé. Lustigt att du säger det, för det är en bra idé för alla arbetsgivare som söker personal att anställa runt om i världen just nu. Ni säger att ni inte diskriminerar mot de ovaccinerade. ”Hjälp önskas: Ansök här. Du behöver inte vara vaccinerad för att arbeta här.” Människor letar efter platser där de kan få en lönecheck utan att ta en ”blodproppsspruta”.

I flera länder strejkar läkare, lärare och advokater.
De slänger sina uniformer för att visa regeringen vad de tycker:
”Sluta med det här!”

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Så är det. Ja, så är det och det är samma sak över hela världen. Det är bara det att man inte ser det, eftersom de vanliga medierna inte berättar något om det här. Men under de senaste dagarna eller så, har jag fått videoklipp från Frankrike där läkare, lärare och advokater nu strejkar och slänger sina uniformer för att visa regeringen vad de tycker om dem, som att säga: ”Sluta med det här!”

Journalisten Mike Adams:
 
– Ser du en upptrappning av motreaktioner i Europa? Vi har alla sett några av videorna även från Frankrike och Storbritannien, och en massa saker som händer även i USA. Men ser du fler och fler människor som ansluter sig till motreaktionen?

Människor börjar förstå vad som verkligen pågår

Advokat Reiner Füellmich:

– Ja, helt klart. Inte så mycket i Tyskland för här är människor … Detta har varit ett land av lydiga människor under lång tid. Inte bara under andra världskriget eller ”The third Reich”. Allt började på Bismarcks tid, 1850 eller så, när tyskarna lärde sig de preussiska standarderna. Det betyder att du måste lyssna på auktoriteter. Så det kommer att bli lite svårare här, men även här håller tidvattnet på att vända. Men i Frankrike, Italien, Österrike, och i vissa skandinaviska länder, är människor extremt arga och börjar samtidigt att förstå att det är meningslöst att vi ska slåss mot varandra utan vi kan förena styrkorna och se vem som är den verkliga fienden. Och de börjar se dem. Alla dessa pusselbitar börjar fogas samman så att människor förstår vad som verkligen pågår.

Journalisten Mike Adams:
 
– Tror du att en del av detta är att folk inser att de har blivit lurade alltför många gånger? Till exempel, det första:

”Ta vaccinet och du får tillbaka din frihet.”

Många har insett lögnen:
”Ta vaccinet och du får tillbaka din frihet.”

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Ja. Så de gjorde det och nu har de insett att det var en lögn.

Journalisten Mike Adams:

– Jag menar, hur många gånger kan du lura mig i princip, eller hur?

”We Won’t Get Fooled Again”

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Så är det. Det är den gamla sången av The Who:

”We Won’t Get Fooled Again”.

Sedan blir det en fjärde spruta och därefter en femte

Journalisten Mike Adams:
 
– Visst, exakt och sedan bedrägeriet med PCR-testerna. Nu även i USA, talar Anthony Fauci om en tredje spruta, och sedan blir det en fjärde och sedan en femte. Jag försökte nyligen förklara detta för några av mina egna släktingar som är vaccinerade och som tror att de kommer att vara ”fullt vaccinerade” som en status för alltid. Jag sa:

”Nej, det är ni inte, för de kräver den tredje sprutan … Om ni inte tar den, kommer ni att rasa ner till ovaccinerad status. Då kommer ni att vara med mig på den svarta listan. Så om ni inte uppfyller kraven om och om och om igen, kommer ni inte att tillåtas att handla mat eller något annat. Det hade de inte tänkt på.”

På många håll i Europa måste de som tagit två sprutor
fortfarande bära munskydd

Advokat Reiner Füellmich:

– På många ställen här i Tyskland och Europa, personer som är vaccinerade även de som tagit två sprutor, måste fortfarande bära munskydd. Det finns fortfarande en social distansering. Det råder fortfarande utegångsförbud, som gäller för dem och det är inte vettigt. Till och med de börjar inse det. Men som du säger, det kommer inte att stanna vid två sprutor. Det kommer inte att stanna vid tre sprutor. En av de personer som jag företräder är Tysklands största tillverkare av barfotaskor. När jag lämnade in ett klagomål för honom om skadestånd mot Wieler, han är killen som leder den tyska motsvarigheten till amerikanska CDC, som är RKI. När jag lämnade in ett klagomål om skadestånd mot den här killen … Åh nej, det här är några dagar innan jag lämnade in klagomålet. En grupp politiker var på besök vid hans produktionsanläggningar och en av dem var hälsosekreterare i den delstat där hans företag ligger. Den här killen försökte naturligtvis få sig själv att se ut och låta viktigare än han var. Men en av de saker som han berättade för den här killen var … Detta är förresten i oktober 2020, det var innan vaccinationerna började. Och han sa till honom:

”Förresten, det finns en sak som du bör veta. Regeringen har beslutat att vi snart ska komma att ha obligatorisk vaccinering. Obligatorisk vaccinering och det kommer inte att sluta med två sprutor, utan det kommer att vara vaccinering var sjätte månad. Obligatoriska vaccinationer var sjätte månad. Jag tror att den här killen, även om han kanske har varit en skrytmåns på andra sätt, i detta avseende berättade han sanningen för den här killen.”

Vaccinering var sjätte månad

 Journalisten Mike Adams:

– Det är ett liknande budskap som det vi hör i USA nu, från vissa kontakter i vissa kretsar. Det har inte offentliggjorts ännu … Men … till exempel, vi måste prata utanför sändning, eftersom jag måste dela med mig lite av det som jag ännu inte ens kan offentliggöra. Men bara några av de saker som diskuteras, och vad som håller på att införas i USA skulle få folk att häpna. Till exempel åtminstone det här är offentligt. Vita huset talar om kontrollstationer på motorvägar. När du går över från en stat till en annan stat hävdar den federala regeringen jurisdiktion över mellanstatliga resor. Sedan kommer de att ha en kontrollstation för vaccinerade där. Om du inte har dina vaccinationshandlingar kommer du att arresteras och föras till ett CDC COVID-läger, vilket CDC öppet har tillkännagivit. Det finns på deras webbplats. Vi har tagit del av dokumenten. Och…en sida av mig tänker: ”Låt oss se detta hända för då kanske folk kommer att vakna upp.” Det är som om…Vad kommer det att krävas?

”Ni måste ha vapenkontrollagar i USA”

Advokat Reiner Füellmich:
 
– Jag tror inte att det kommer att vara möjligt. Jag menar, man måste ta hänsyn till att det finns mycket propaganda där ute. Massor av propaganda! Och de försöker att få oss att tro att de är allsmäktiga. Men det är de inte. De har uttömt allt som står till deras förfogande, och det är allt. Jag tror att vi är riktigt nära en brytpunkt, i USA naturligtvis, som är ett av de viktigaste länderna, på grund av det faktum att ni har ”The Second Amendment” [rätten att bära vapen]. De flesta människor äger vapen och det finns en anledning till det. Under lång tid, åtminstone här i Europa, brukade folk tänka: ”Ni måste ha vapenkontrollagar i USA.” På ytan är det väl så att det verkar vettigt. Men om man tittar närmare på varför ni fick det andra tillägget, då är det helt plötsligt logiskt att ni har vapen, eftersom det var för att skydda er själva mot regeringen. Det var det som många människor hade flytt från när de kom över från England till exempel. Så det är bra att ni fortfarande har det andra tillägget.

Journalisten Mike Adams:

– Det är sant, och det är inte bara så att vi har det andra tillägget, utan vi har en kultur av jakt som jag för övrigt inte är med i. Jag är ingen jägare. Jag dödar inga levande varelser. Jag försöker stoppa lidande och död. Men jag äger ändå eldvapen och är välutbildad i dem. Men saken är den … så jag känner många jägare. För att dessa jägare ska kunna skjuta på långa avstånd även från 400 till 1000 meter är bara som … Åh, det är lördag. De kan göra det. Det är inte svårt för dem. Naturligtvis vill jag inte se något våld överhuvudtaget. Men å andra sidan kan regeringen sätta dig i ett koncentrationsläger och det är en form av våld. Låt oss vara ärliga. Och jag tror att om de försöker med kontrollpunkterna i platser som Texas, skulle jag kunna tänka mig … Jag ska bara säga att jag inte tror att det kommer att gå bra för tyrannerna. Det är allt, jag säger det på det sättet. Ja, några avslutande tankar när vi avslutar den här intervjun? För det första vill jag tacka dig och hedra dig för ditt mod, och din styrka att berätta sanningen och vad du gör. Det är så viktigt för vår värld. Du har så många fans över hela världen, inklusive Amerika. Vilka är dina sista tankar för vår publik här?

Vi är nära en brytpunkt

 Advokat Reiner Füellmich:

– Det är alldeles för mycket beröm för mig. En sista tanke som är den viktigaste som vi alla måste vara medvetna om är: Detta kan bara göras genom att vi alla är sammanlänkade. Vi måste ha kontakt med varandra. Vi måste dela med oss av den information som vi har. Det ger oss styrka. Det ger oss mer styrka, och återigen lyssna till den tanken på ett andligt sätt. Och det gör oss oövervinnerliga. Det är därför jag säger att vi är nära en brytpunkt. Låt oss bara hålla kontakten. Håll kontakten och ge aldrig någonsin upp.

Journalisten Mike Adams:

– Bra sagt och förresten, följ mig på nätet här. Koppla inte bort för vi måste prata om vad som kommer härnäst. Jag vill bara tacka för din tid. Tack för ditt mod för det du gör. Och för er som tittar, varsågod och dela med er. Ni kan lägga upp det här på BitChute, Rumble, Odysee, vart ni än vill. Ni har vår tillåtelse att sprida ordet. Vi arbetar för att försvara mänskligheten i vad vi tror är den mest kritiska tiden av den mänskliga civilisationens historia.

Jag är Mike Adams, grundare av Brighteon.com.

Tack för att ni tittar.
Tack för att ni bryr er om mänskligheten.
Ta hand om er.

Här kan du se hela Mike Adams intervju
med advokaten Reiner Füellmich

Stort tack vill jag rikta till Eivor Johansson som har skrivit av intervjun!

Följ debatterna på Facebook här: och här:

Kan vara en bild av 2 personer
Om Sven-Allan Johansson 163 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

2 kommentarer

  1. Tack Gud o Universum för er och alla som fortsätter kampen om frihet och att få välja livet och våra barns framtid.

1 trackback/pingback

  1. Krigsbrottstribunal förbereds för brott mot mänskligheten – Köper sjukhus för att vårda de som fått biverkningar – Life, Death and all between

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.