Det finns befrielse för den som tagit COVID-sprutan

Även om det falska COVID-vaccinet tar hårt på befolkningar över hela världen med dess skadliga effekter, inklusive myokardit (hjärtmuskelinflammation) och död, så finns det hopp för dem som har vaknat till agendan och vill avgifta sig.

Det skriver Makia Freeman i den här bloggposten. Hon är redaktör för den alternativ media och oberoende nyhetssajten ”The Freedom Articles”, och författare till boken ”Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions” (bilden här under). Hon är också seniorforskare på www.ToolsForFreedom.com.

Artikeln publicerades den 2 december 2021 och är översatt av Pia Hellertz.

CANCER: THE LIES, THE TRUTH AND THE SOLUTIONS: What Cancer Really is and 20+ Proven Ways to Heal it Naturally (Controversial Truths Revealed Series Book 1) by [Makia Freeman, Terry Robinson]

Vid varje steg på vägen mot transhumanism måste vi bekämpa den syntetiska agendan, och stödja kroppens förmåga att avvärja syntetiska och giftiga ämnen, skriver Makia Freeman och fortsätter;

Den internationella rörelsen transhumanisterna förespråkar en användning av tekniken för att förbättra människans fysiska och mentala egenskaper.

– Det är en riktigt otäck agenda som pågår nu

Det menar Pia Hellertz i ett tillägg.

Det är dags att sprida lösningar för avgiftning av C0V-sprutan, C0V-jab eller C0V-falskvac ccin är inte ett riktigt vac ccin. Men dess allvarliga och ibland dödliga effekter är definitivt verkliga. Databaser över hela världen svämmar över med rapporter om C0V-vac ccinskador (biverkningar) och dödsfall.

915,000 skador inklusive 20,000 dödsfall i USA

I skrivande stund visar den USA-baserade VAERS-databasen cirka 915,000 skador inklusive 20,000 dödsfall, vilket enligt Harvard Pilgram-studien 2010 är underrapporterat med en faktor 100, så den verkliga statistiken för skulle vara ungefär 90 miljoner skadade amerikaner och 2 miljoner döda amerikaner.

2,900 000 skador inklusive 31,000 dödsfall i Europa

I skrivande stund registrerar den Europabaserade EudraVigilance-databasen (som spårar data från de 30 länderna i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet) cirka 2,900 000 skador inklusive 31,000 dödsfall efter C0V-sprutan (på engelska använder dom ”skottet” i stället för injektion eller vac ccin, Pia). Det skulle vara sannolikt att anta att liknande underrapportering sker där, även om det är svårt att veta säkert.

Alla Big Pharma-apologeter och NWO-finansierade (Nya världsordningen, NWO, Pia) faktagranskare är naturligtvis ivriga att hoppa in och hävda att alla dessa uppgifter bara är självrapporterade och inte bevisar

orsakssamband, men det krävs inget geni för att se trenderna här. Oavsett den verkliga statistiken är effekterna av falska vaccin förödande. Det finns dock några goda nyheter. Om du eller någon du känner har tagit C0V-injektionen 2 och upplever ånger efter vaccinationen, finns det några möjliga sätt att återhämta sig. Nedan finns en lista över alternativ för C0V-shot detox (avgiftning).

COVID Shot Detox – det självgjorda Spike Proteins

Innan jag börjar vill jag göra något väldigt tydligt. Vi har alla blivit bombarderade med rädsle-berättelsen om det fruktade spikproteinet från SARSCoV-2. Det här är ren fiktion. SARS-CoV-2 finns bara i en digital viral databas och är inte ett verkligt virus.

Det finns inget isolerat SARS-CoV-2-prov från verkligheten.

Därför, när jag hänvisar till spikproteiner nedan, talar jag inte om spikproteinerna hos ett abstrakt virus. Jag pratar om spikproteinerna som din kropp genetiskt har fått instruktioner att göra (om du tog covid-skottet). Kom ihåg att de olika covid-kemiska enheterna (falska vacciner) på marknaden kopplar om dina gener så att du själv gör spikproteiner (antingen via mRNA, i

fallet med Pfizer och Moderna, eller via ett adenovirus, i fallet med AstraZeneca och Johnson & Johnson ). Dessa spikproteiner som din kropp skapar binder sedan till dina egna ACE2-receptorer eller orsakar förödelse på många andra sätt. Några av de botemedel som listas nedan är att avgifta dessa egentillverkade spikproteiner.

Klordioxid (ClO2, MMS)

I en nyligen gjord intervju med Sarah Westall diskuterar Dr. Joe Nieusma, som har en doktorsexamen i toxikologi, möjliga sätt att avgifta sig från covidsprutan. Han ägnar en hel del tid åt att diskutera fördelarna med klordioxid (kemisk förkortning ClO2) som har marknadsförts av Jim Humble som Miracle Mineral Solution (MMS) under en tid. Humble hade stor framgång med att

hjälpa dem med malaria i Afrika. Andra påståenden som tillskrivs det, är att det kan hjälpa mot hepatit A, B och C, herpes, TB, AIDS och cancer.

Nyligen har Dr. Andreas Kalcker blivit välkänd för att rekommendera det för att själv bekämpa COVID (vad du än tror att COVID egentligen är).

Dr. Nieusma pekar på en studie från juni 2021 med titeln ”Inhibition of the Binding of Variants of SARS-CoV-2 Coronavirus Spike Protein to a Human Receptor av Chlorine Dioxide” som drog slutsatsen att ClO2 kunde stoppa spikproteinet (från det falska covid-vaccinet) att fästa sig till de angiotensinkonverterande enzym 2 (ACE2) receptorerna:

Mål:

COVID-19 orsakad av ett nytt coronavirus, SARS-CoV-2, har blivit en pågående världsomspännande pandemi. Ett säkert och potent virusdödande desinfektionssystem behövs akut för att skydda befolkningen från viruset. Klordioxid (ClO2) är ett kraftfullt desinfektionsmedel som är känt för att inaktivera både virus och bakterier. Syftet med denna studie var att undersöka om klordioxid hämmar bindningen av den receptorbindande domänen av Spike-3 proteinet (S-protein) från variant av coronavirus (brittiska och sydafrikanska varianter) till human receptor, Angiotensin-Converting Enzyme 2 (ACE2) .

Material och metoder:

In vitro-experiment för att bestämma bindningen av den renade receptorbindande domänen av spikprotein till ACE2 utfördes i närvaro av olika koncentrationer av klordioxid. Renade spikproteiner från de brittiska och sydafrikanska varianterna användes. Spikeprotein belagt på en mikrotiterplatta behandlades med klordioxidvattenlösning eller klordioxidspraylösning.

Resultat:

Bindning av variantspikproteiner hämmades på ett koncentrationsberoende sätt (50 % hämmande koncentration (IC50) på 7,6 μmol/L och 5,8 μmol/L för de brittiska respektive de sydafrikanska varianterna).

Slutsats:

Dessa fynd visar att klordioxidvattenlösning kan inaktivera bindningen av variantspikproteinerna till det humana ACE2-receptorproteinet, vilket indikerar att denna strategi kan vara användbar för att blockera överföringen av variant SARSCoV-2-virus.”

För läsare som vet lite eller ingenting om ClO2, här är några grundläggande fakta. ClO2 skiljer sig mycket från blekmedel, klorföreningar eller enbart klor. Klor dödar genom klorering medan klordioxid dödar genom oxidation. Det är en enorm skillnad, eftersom klorering i slutändan gör molekyler giftiga för människokroppen. ClO2 är ett oxidationsmedel som drar bort elektroner från patogena molekyler och på så sätt försvagar och bryter upp dem; det är dock ett svagt oxidationsmedel, till skillnad från syre (O2), ozon (O3) och väteperoxid (H2O2) som är starka oxidationsmedel. ClO2 kommer inte att ha någon effekt på starka friska celler och molekyler som är alkaliska, men det kommer att riva isär svaga sura molekyler. ClO2 har inga biprodukter, kan användas som desinfektionsmedel och är effektivt mot sporbildande bakterier som mjältbrand.

Det är också effektivt mot mikroorganismer som gömmer sig inuti din kropps biofilm (där andra medel inte kan nå). Biofilmen är ett tunt lager av bakterier som bildas inuti en klibbig slemmatris, vanligtvis på ytor i kontakt med vatten.

Biofilmen skyddar mikroorganismer (som listeria), så läkemedel som ClO2 är extremt användbara för avgiftning.

Suramin

I en artikel från maj 2021 med titeln ”Is This a Possible COVID Vaccine Antidote?”, talade jag om potentialen hos Suramin att hämma blodkoagulation och RNA-replikation, efter att Dr. Judy Mikovits hade utpekat Suramin som en avgiftningsstrategi för covid-vaccin. När allt kommer omkring har covid-fakevaccinet blivit ökänt för sina blodproppseffekter, som i allvarliga fall kan leda till stroke och hjärtinfarkt, och har träffande fått smeknamnet för proppsprutan.

Senare visar det sig att doktor Mikovits har betonat att Suramin inte kommer från eller inte är kopplat till tallbarstinktur, vilket är konstigt, eftersom bevisen jag har sett är att det gör det. I den ovan länkade intervjun påpekar Dr Nieusma att suramin strukturellt liknar Ivermektin. Jag uppmuntrar alla som är 4 intresserade av detta att göra sin egen forskning, men Suramin verkar vara ett mycket viktigt avgiftningsmedel för covid-sprutan, eftersom det hämmar och förhindrar både blodpropp och oönskad DNA/RNA-replikation, två av de värsta effekterna av sprutan.

Svart fröolja (Black Seed Oil) Svartkumminolja

Svartkumminolja är ett annat bra tillskott och naturligt botemedel som kan hjälpa till med covid-shot-detox (avgiftningen efter injektionen). Enligt Dr. Nieusma binder det till spikproteinerna innan de binder till din kropps ACE2-receptorer. Det förhindrar också inflammation och de fruktade cytokinstormarna som har varit ansvariga för några fruktansvärda effekter av det falska vaccinet.

Antioxidanter

Efter dessa tre kosttillskott listar Dr. Nieusma några andra som jag tror är mer allmänna avgiftningsmedel, snarare än substanser eller botemedel som är specifika för COVID-injektionen. Han rekommenderar C60 (kol 60) för att hantera oxidativ stress och inflammation, vilket är vettigt, eftersom C60 är känd som den starkaste antioxidanten i världen. Han rekommenderar Glutation, som är människokroppens mästarantioxidant, som kan förhindra cellskador via reaktiva syrearter som fria radikaler, peroxider, lipidperoxider och tungmetaller.

Att öka Glutation är en tydlig och självklar taktik för avgiftning och god hälsa. Några enkla sätt att göra detta är att få regelbunden motion, god sömn, höga nivåer av vitamin C och D och att äta mat som svavelhaltiga grönsaker, avokado, spenat, sparris, okra, vassleprotein och gurkmeja. Du kan också öka Glutation via kosttillskott som NAC, DMG (dimetylglycin) och mjölktistel.

Dr. Nieusma nämner också ozon som en avgiftningsmetod för covid-injektionen, men han utvecklar inte hur man tar det, så jag uppmuntrar läsarna att göra sin egen forskning och vara försiktig, eftersom ozon kan vara farligt om det används på fel sätt. Låt oss slutligen komma ihåg en av de bästa avgiftningsstrategierna av alla, en metod som också är gratis: fasta. Fasta är ett sätt som din kropp kan städa upp saker som den normalt inte skulle uppmärksamma under processen med konstant matsmältning. Det är ett underanvänt men mycket effektivt sätt att avgifta praktiskt taget allt oönskat från din kropp.

Sätt att avgifta grafen från kroppen

En annan bra informationskälla för avgiftning från covid-vaccin är Ricardo Delgado, som är en del av La Quinta Columna, den spanska forskningsorganisationen som först på ett stort sätt visade att de falska vaccinerna innehöll grafen eller grafenoxid. Detta bekräftades senare av andra forskare som Dr. Robert Young. Whitney Webb har med rätta ifrågasatt Delgados påstående att vaccinet är över 90% grafen, men det är irrelevant för vår diskussion idag. Oavsett den exakta andelen grafen i injektionen, innehåller 5 det en del, och vi vet att grafenoxid är en supraledare som sänder ut och tar emot signaler. Det kan vara helt eller delvis ansvarigt för COVID vaxmagnetismfenomenet.

I en video (på spanska men med engelska undertexter) föreslår Delgado sju (7) naturliga produkter som hjälper till att avgifta grafen från kroppen:

1. NAC (N-acetylcystein)

2. Zink

3. Astaxanthin

4. Quercetin

5. Vitamin D

6. Mjölktistel

7. Melatonin

Jag kommer kort att kommentera var och en. NAC nämns ovan i antioxidantavsnittet som ett sätt att öka Glutation. Zink är ett viktigt mineral som många människor har brist på; det rekommenderas ofta för förkylningar, influensa och avgiftning, och är särskilt viktigt för män att bygga upp testosteron.

Astaxanthin är en supermat för alger som jag tar personligen och som jag varmt rekommenderar; det hjälper också till med immunitet, energi, uthållighet, ögonhälsa, ledhälsa och hudhälsa. Quercetin är en välkänd antioxidant och ett avgiftningsmedel. Jag nämnde vitamin D och mjölktistel ovan, och slutligen är melatonin (sömnhormonet) känt för att stimulera produktionen av Glutation, vilket denna studie fann.

Jag skulle också uppmuntra vaccinerade skadade individer att experimentera med säkra och pålitliga avgiftningsmedel som zeolit, lera, bor och epsomsalter, av vilka många kan användas lokalt och internt.

Några sista tankar om avgiftning av COVID-injektionen

Produkterna som listas i den här artikeln är avsedda som en startplats för din forskning. Använd som alltid din egen skäliga misstänksamhet och kontrollera allt noggrant innan du stoppar in det i kroppen. För dem som ångrar sig efter vaccinationen är den goda nyheten att människokroppen är kapabel till fantastisk läkning och regenerering, men du måste sluta förgifta den och istället ge den vad den behöver.

När mänskligheten fortsätter sin uppvaknande-resa kommer det att finnas många som inte såg igenom propagandan för covid-bedrägeriet till en början, men som – 12 minuter på spanska med engelsk undertext – senare fattade kärnan i det, ett par injektioner senare.

Min förhoppning är att dessa människor kan återhämta sin hälsa och att vi kan nå så många människor som möjligt med denna information innan människor ger efter för falska vaccininducerade ”biverkningar”, skador och dödsfall.

Som en sista kommentar …

… kommer jag att notera att den här artikeln inte specifikt tar upp hur man får ut nanoteknik ur din kropp – oavsett om det är självmedvetna fibrer, självgående djur, maskinliknande skivor eller någon av de andra konstiga saker som har hittats i människor. I pre-COVID-tider har Clifford Carnicom och Tony Pantelleresco gjort ett bra arbete på detta område, vilket Morgellons-drabbade har funnit användbart. Om du känner till några lösningar här, vänligen lämna dina idéer i kommentarerna nedan.

Makia Freeman är redaktör för den alternativ media och oberoende nyhetssajten The Freedom Articles, och författare till boken Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions. Hon är också seniorforskare på ToolsForFreedom.com.

Publicerad 2 december 2021 Av Makia Freeman – översatt av Pia Hellertz.

Tipstack till Yrsa Häggström och Prickiga huset – där finns massor av länkar
Om Sven-Allan Johansson 165 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

7 kommentarer

 1. Hej! Jag önskar tips på terapeuter, läkare som hjälper vaccinskadade. Min vän har fått diagnosen Dysautonomia mastcellaktiverings syndrom.
  Varma hälsningar Anna

 2. Kanske korrekt översättning är: ”… innan människor ger sig efter falska vaccin inducerade ”biverkningar”, skador och dödsfall.”

 3. Hej
  Jag vill tipsa om ämnet Hydroxytyrosol. Det finns i Olivblad och förekommer i syntetiskt form i nästan alla kosmetiska anti-aging produkter på marknaden.

  I Olivblad finns det naturligt och ett företag har tagit paten på en pricess att få det i en koncentrerad dos; drycken heter Olife.

  Ämnet Hydroxytyrosol höjjer kroppens glutation varefter anti-aging effekten uppstår i kroppen; blodkärl får tillbaka sin elasticitet ihop med att 100-tals andra förbättringar kan ske.

  Detix, utrensning och stabilisering av hela organismen.

  Länk till artikel:
  https://www.facebook.com/273361179983854/posts/378285246158113/?sfnsn=mo

 4. Sista delen i denna mening, är den rätt översatt, och vad betyder det isåfall?
  ”Min förhoppning är att dessa människor kan återhämta sin hälsa och att vi kan nå så många människor som möjligt med denna information innan människor ger efter för falska vaccininducerade ”biverkningar”, skador och dödsfall.”

2 trackbacks/pingbacks

 1. Detox av giftigt vaccin – Life, Death and all between
 2. God Jul alla tappra – ljuset kommer åter | corneliadahlberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.