Valets hetaste potatis

Om tre dagar är det val i Sverige. Då ska 349 ledamöter väljas in i Sveriges riksdag för en ny fyra-års period. Många svenskar har förtidsröstat medan hundratusentals ännu inte har bestämt sig.

Strategiskt och långsiktigt måste Sverige vinna kampen mot de onda krafter som fått ett allt för stort fotfäste i Sverige. Det handlar om den islamisering som under de senaste tio åren tillskansat sig makt och inflytande genom att bygga upp alternativa våldssamhällen. Detta måste brytas i grund!

”2 000 av 3 000 våldsbejakande extremister i Sverige är islamister. Säkerhetspolisen anser att islamisterna är farligare än nazister eftersom de i antal är många fler. Islamisterna är också bättre organiserade, mer accepterade av det svenska samhället och har starkare krafter som stöttar dem i omvärlden,” säger Robert Hannah (L), riksdagsledamot från Göteborg.

Bilden kan innehålla: Robert Hannah, som ler, glasögon, skägg och text
Robert Hannah menar att Forum för levande historia bör ges i uppdrag att informera om islamismens brott. ”På samma sätt som man i dag informerar svenskar och svenska skolungdomar om nazismens och kommunismens brott mot mänskligheten behövs det också upplysas om islamismens brott, att slapphet mot denna mördarideologi är oacceptabel, ge lärare stöd att ta diskussionen i klassrummen och ge bättre förutsättningar att skydda svenska muslimska ungdomar från att falla för förrädisk propaganda.”

Tyvärr år det så att rekryteringen inom denna onda bransch fortsätter. Inom en, inte allt för lång framtid, kommer dessa krafter inte vara möjliga att kontrollera och övervinna, om inget radikalt görs. Detta är ett mycket allvarligt hot, som måste tas på största allvar.

Vad står det på valaffischerna?
På en valaffisch hävdas det att valet handlar om välfärden. På en annan påstås att det ett ödesval för miljön – som inte kan vänta. Även sjukvården verkar vara viktig, hävdar ett politiskt parti. Försvaret, polisen, åklagarna, företagandet och integrationen har också fått sina affischer. Att ta från de rikaste och föra över miljarder till statskassan är också ett budskap till väljarna.

Frågan med STORT F: – Vad handlar valets viktigaste fråga om?
Ja, hur ser valets hetaste potatis ut?

Strategiskt och långsiktigt måste Sverige vinna kampen mot de onda krafter som fått ett allt för stort fotfäste i Sverige. Det handlar om den islamisering som under de senaste tio åren tillskansat sig makt och inflytande genom att bygga upp alternativa samhällen.

”2 000 av 3 000 våldsbejakande extremister i Sverige är islamister. Säkerhetspolisen anser att islamisterna är farligare än nazister eftersom de i antal är många fler. Islamisterna är också bättre organiserade, mer accepterade av det svenska samhället och har starkare krafter som stöttar dem i omvärlden,” säger Robert Hannah (L), riksdagsledamot från Göteborg.

Bilden är tagen på Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg. Det är en valaffisch från Socialdemokraterna med texten:  ”Burka och Niqab är symboler för självständighet och frihet.”

Robert Hannah menar att många svenska invandrargrupper som iranier, kurder, afghaner och sekulära araber har fått skydd i Sverige efter flykt från islamister och sharia-lagar som tärt och förstört de flesta länder i Mellanöstern.

Särskilt drabbade har den assyriska ursprungsbefolkningen varit som de senaste 100 åren upplevt en serie katastrofer. Efter folkmordet på Mellanösterns kristna när det Osmanska riket föll samman följde omgångar med etnisk rensning, tvångsassimilering och förtryckande sharia-lagar. På sistone har man utsatts för ytterligare ett folkmord av jihadisterna i IS.

Dessa nya svenskar kunde inte i sin vildaste fantasi drömma om att de här i sina bostadsområden i Sverige återigen skulle mötas av samma islamistiska mördarideologi. Islamismen har på senare år vunnit inflytande i våra svenska förorter. Förortsbor vittnar om att deras liv begränsas av religiösa moralpoliser. Kvinnor som bär ansiktstäckande slöja har blivit en vanligare syn.

Alltför många muslimska ungdomar radikaliseras. Göteborgs förorter har skickat flest stridande till terrororganisationen IS per capita av alla städer i Europa. Stockholm har upplevt två islamistiska terrordåd.

 

2 000 av 3 000 våldsbejakande extremister i Sverige är islamister.
Säkerhetspolisen anser att islamisterna är farligare än nazister eftersom de i antal är många fler.
Islamisterna är också bättre organiserade, mer accepterade av det svenska samhället
och har starkare krafter som stöttar dem i omvärlden.

Islam och islamiseringen är inte bara en fara för människorna i Sverige utan också för upprätthållandet av våra samhällsstrukturer

”I den Palestinska myndighetens TV får barnen lära sig att judarna är grisar och hundar. I skolan får barnen lära sig kartor där Israel inte finns. Skolor uppkallas efter terrorister och självmordsbombare. Innan Sverige sänder så mycket som en krona måste man upphöra med antisemitisk propaganda och stödet till terrorism.”, förklarar Mikael Oscarsson, riksdagsledamot (KD).

Mikael Oscarsson (KD), riksdagsledamot från Uppsala, förklarar att …
”Islamismen är det största hotet vi har i Sverige. Därför måste islamismen motverkas genom att:
• dra in bidrag till organisationer med islamistiska kopplingar
• förbjuda samröre med terrororganisationer
• Nolltolerans införs mot huvudmän till religiösa skolor med koppling till islamistiska idéer och miljöer.
KD säger nej till utländsk finansiering av moskéer som bidrar till islamisering och radikalisering och våldsbejakande extremism.

Sverige KAN spela en viktig roll i Mellanöstern OM vi vill det – och börja ställa motkrav på vårt stora bidrag till den palestinska myndigheten. I den Palestinska myndighetens TV får barnen lära sig att judarna är grisar och hundar. I skolan får barnen lära sig kartor där Israel inte finns. Skolor uppkallas efter terrorister o självmordsbombare. Innan Sverige sänder så mycket som en krona måste man upphöra med antisemitisk propaganda och stödet till terrorism.”

Riksdagen MÅSTE säga nej till utländsk finansiering av moskéer som bidrar till islamisering och radikalisering och våldsbejakande extremism.

Robert Hannah menar att Forum för levande historia bör ges i uppdrag att informera om islamismens brott
”På samma sätt som man i dag informerar svenskar och svenska skolungdomar om nazismens och kommunismens brott mot mänskligheten behövs det också upplysas om islamismens brott, att slapphet mot denna mördarideologi är oacceptabel, ge lärare stöd att ta diskussionen i klassrummen och ge bättre förutsättningar att skydda svenska muslimska ungdomar från att falla för förrädisk propaganda.”

Ett uppvaknande inom ALLA politiska partier är nödvändigt, så att beslutsfattarna förstår vad islam verkligen står för.

Valmanskåren äger makten!

 

Tema Islam: Del 1
– Allah

Allah har ingen son – men den levande Guden har sonen

Ärkebiskop Antje Jackelén har förklarat att muslimer och kristna ber till samma Gud. Men hur stämmer detta med bibelns undervisning?

Tema Islam: Del 2
– Böneutrop

Det muslimska böneutropet betyder att ”Vi har intagit denna stad”

Stiftelsen Växjös muslimer har nu fått tillstånd att göra böneutrop klockan 13.00, varje fredag, från sin moské i stadsdelen Araby i Växjö. 

Tema Islam: Del 3
– Ramadan

Förföljelsen av kristna i muslimska länder ökar under Ramadan

För muslimer världen över är ramadan speciell för både fasta och fest. För kristna i muslimska länder innebär det ofta intensivare förföljelse.

Tema Islam: Del 4
– Konvertering

Kristna och muslimer har samma Gud, enligt Migrationsverket

”Man kan fråga sig hur objektiv Migrationsverkets handläggare är”, säger mannens juridiska ombud Rebecca Ahlstrand.

Tema Islam: Del 5
– Mer om Allah

Vandrar muslimer och kristna mot samma Gud?

Redovisning av resultatet av en enkät gjord bland präster inom Svenska kyrkan, som handlade 0m synen på Gud inom islam resp. kristendomen.

 

Om Sven-Allan Johansson 163 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.