Det gröna certifikatet är ologiskt och ovetenskapligt

”Vi står här i parlamentets lokaler i Luxemburg, det är huvudentrén bakom mig. Klockan är snart tolv och det är tisdag. Vi har försökt komma in i parlamentet – som vilken arbetsdag som helst med den här namnbrickan. Den här brickan ska vara allt vad vi behöver för att visa att vi är parlamentsledamöter, säger Ivan Sinčić, som är EU-parlamentariker från Kroatien.

”Men de har infört ett regelverk som är olagligt och felaktigt. Vi är här för att visa hur det går till just nu. Vi kämpar mot vaccinpassen.”

”De ”gröna certifikaten” röstades igenom här, samma certifikat som vi röstade emot tre gånger i början av året.”

Olagligt regelverk – som har ingenting att göra med hälsa

Ivan Sinčić menar att de måste röstas bort här också. Runt om i Europa finns det många restriktioner. Man kan inte gå in i officiella byggnader eller in i affärer eller ens behålla jobbet om man inte har ett grönt certifikat.

”Detta har ingenting med din hälsa att göra. Det visar vetenskapen klart och tydligt. Det är ologiskt och ovetenskapligt.”

”Det handlar om riktlinjer och om politiska idéer som implementeras av regeringar runt om i Europa och även runt om i världen, dessvärre.”

”De som har vaccinpass kan fortfarande bli smittade och sprida smittan vidare. Så passet blir i grunden en licens för att få sprida smittan vidare. Det har inget med din hälsa att göra utan är en fråga om rättigheter. Därför kommer iv att kämpa för de grundläggande friheterna. Rörelsefriheten, mötesfriheten, arbetsrätten och alla andra rättigheter. Men det kommer inte sluta här. Det kommer sprida sig och hamna vid din dörr om det inte redan gjort det. Det kommer utsätta dig för utpressning och övergrepp. Det kommer inte sluta förrän du samtycker.”

Ivan Sinčić menar att det enda sättet att få stopp på detta är att säga nej! Enda sättet att stoppa det är inte genom att samtycka utan genom att säga:

”Nej, jag går inte med på detta.”

Ivan Sinčić uppmuntrar till civil olydnad

Han menar att du måste göra motstånd, i varje steg, överallt där du kan. Det är enda sättet att stoppa det här. För så länge människor går med på detta och säger:

”Okej, det är bara ytterligare en åtgärd.” ”Det varar inte så länge.” ”När detta är över så kommer allt vara bra igen och vi kommer vara trygga.”

”Nej, så länge människor går med på dessa ologiska, ovetenskapliga människorättsvidriga regelverk så kommer det här inte att upphöra. Det enda sättet är genom att dra tillbaka samtycket och utöva civil olydnad mot detta system och regelverk.”

Vi bygger upp ett motstånd

”Det är vad vi gör. Vi bygger upp ett motstånd. Bli gärna en del av detta och hjälp till att återföra Europa och hela världen till demokrati. Låt oss återinföra demokrati och grundläggande fri- och rättigheter.”

Han menar att vi ska göra saker baserat på vetenskap, inte på politik. Endast riktig vetenskap och beprövad erfarenhet kan ta oss ur den här krisen.

”Det sker inte genom politiska eller korrupta forskare utan genom demokrati och bra vetenskap”, säger EU-parlamentarikern Ivan Sinčić, från Kroatien, i videon här.

Om Sven-Allan Johansson 165 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.