Israeliska advokater har vänt sig till Internationella brottmålsdomstolen i Haag med ett åtal mot Israel

De israeliska advokaterna Ruth Machnes och Ariel Suchowolski har vänt sig till Internationella brottmålsdomstolen i Haag med ett åtal:

”Experimentet som Pfizer utförde i staten Israel strider mot Nürnbergkoden, som tillhör internationell straffrätt och faller under Haagdomstolens jurisdiktion”, enligt dessa advokater.

Åtalet lyder:

”Överträdelse av Nürnbergkoden av den israeliska regeringen och ytterligare andra.”

”Vi vänder oss till dig i namnet ´Anshei Emet`, ett broderskap mellan läkare, fysiker, forskare, advokater, aktivister och de människor som har gjort valet att utöva sin demokratiska rätt att inte delta i den experimentella medicinska behandlingen mot COVID19 och som känner sig under hårt tryck, hård och olaglig, av regeringen, medlemmar av Knesset, ministrar, offentligt valda representanter, borgmästare och överordnade.”

”Klagomålet gör också jämförelser med nazistiska brottslingar som dömdes för sådana medicinska experiment.

”Detta är i själva verket ett genetiskt medicinskt experiment på mänskligheten.”De båda advokaterna tar också upp det faktum att alternativa normala metoder för att bekämpa detta influensavirus ignorerades och förlöjligades hela tiden.

Situationen är alarmerande för många israeler,
som har fått sin Pfizer-spruta

Här kan du se en förfärlig skrivning;
ett utdrag från advokaternas inlaga
till den Internationella brottmålsdomstolen i Haag
:

”På grund av detta brott har 41% av vaccinerade poliser, militärpersonal, skolbarn och medicinsk personal drabbats av livshotande biverkningar efter att fått experimentvaccinet”, och refererar till det som Israels hälsodepartement (Ministry of Health) öppet redovisar.”Det har redan bevisats att många människor dog, förlamades, skadades och inaktiverades av vaccinet,” anges det i klagomålet.

”Ändå fortsatte den israeliska regeringen med vaccinationsprogrammet.”

Här till höger kan du följa inlägget på Facebook:

Mutskandalerna

I klagomålet diskuteras också mutskandalerna”Människor fick gratis hotellvistelser från olika företag, extra semesterdagar, fick förmåner från regeringen och fler rättigheter tilldelades vaccinerade personer (läs: rättigheter tas bort från icke-vaccinerade personer).

”Andra Nürnbergdomstolen har förberetts ´Anshei Emets` hävdar:”Att omedelbart stoppa det medicinska experimentet till den israeliska allmänheten.””Att be regeringen godkänna alla lagstiftningsförfaranden som inte strider mot principen om en persons informerade samtycke att få den medicinska behandlingen som beskrivs ovan, som förnekar rättslig status i Israel och i israelisk demokrati, inklusive att undvika att skapa ett vaccinationspass och lämna namn på de som inte har vaccinerats med de lokala myndigheterna eller någon annan relevant lagstiftare.”

Förhindra vaccinationstvingande åtgärder

”Att vidta de strängaste åtgärderna mot offentliga, affärs- eller anställningsenheter som bryter mot statlig arbetslagstiftning eller andra frågor som krävs för att förhindra vaccinationstvingande eller erbjudande, samt diskriminering, mot dem som väljer att inte få ovanstående innovativa medicinska vård.”

”En kopia av det här dokumentet kommer att vidarebefordras till media runt om i världen för brott mot Nürnbergkoden. Relevant i alla länder i den fria världen.”

Europarådets förordnade den 27 januari

Europarådet förordnade den 27 januari i år klargör att alla myndigheter inte ska pressa folk att ta sprutan:

”Och som en slutlig anmärkning bör det noteras att först nyligen fattades ett beslut i Europarådet den 27 januari 2021, som förordnade alla myndigheter att inte pressa eller be folk att ta Coronavaccinet på något sätt. Därför är vad som är bra för avancerade europeiska länder verkligen också bra för Israel – och balansen talar för sig själv ”.

Advokaterna menar att Pfizer och de andra vaccin-leverantörerna kommer att få det svårt. Detsamma kan mycket väl vara sant för ett rejält antal regeringar.

”Det är anmärkningsvärt att ALL MEDIA världen över vet om detta”, enligt advokaterna.

”Åtalet kommer säkert också att riktas till media. Vi antar att media är medvetna om detta och vi är mycket nyfiken på hur media kommer att hantera detta eller om de kommer att rapportera det alls.”

Här finns länken till klagomålet som lämnats in till Internationella brottmålsdomstolen i Haag:


”Äldre dör som flugor efter att de fått Pfizer-injektionerna”

James är en visselblåsare i USA. I den här videon berättar han om den situation som han arbetar i.

Han är en certifierad sjuksköterskeassistent (CNA Certified Nursing Assistant).

Han spelade in den här videon, eftersom han inte längre kunde hålla tyst.

James rapporterar att mycket få vårdtagare på det vårdhem där han arbetar under 2020 blev sjuka med COVID. Ingen av dem dog under hela året 2020.

Men kort efter det att man börjat injicera med Pfizers experimentella mRNA, dog 14 gamla människor inom två veckor, och dessutom är många andra nära döden.

Videon är lång (47 minuter) och det är tydligt att James lider av känslomässig stress. Han medger också att han inte har något att vinna på att bli en offentlig person, på det här sättet.

James befarar att han kommer att förlora sitt jobb efter det här.

I videon gör James det mycket tydligt att …

”det var vårdtagare som han kände mycket noga och som han värnade om (han är också ”lekmannapastor”).”

Han berättar också om vårdtagare …

”som förr kunde gå på egen hand, men inte längre kunde gå, efter att ha injicerats med mRNA-sprutan.


Här kan du läsa flera bloggposter om Corona:


Om Sven-Allan Johansson 163 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.