Varför ljuger massmedia om Coronan och vaccineringen?

I Hallands Nyheters ledare häromdagen tog Maria Haldesten till storsläggan mot Bota Sverige och leg. läkaren Hanna Åsberg.

Hon drar sig inte för att ljuga och släpa henne och Bota Sveriges informationskampanj i smutsen.

I sin ledare skriver Maria Haldesten sarkastiskt:

”Foliehattar kan inte längre tigas ihjäl. En grupp som hotar snarare än ”botar Sverige” bör tas på allvar.

Här citeras texten från Hallands Nyheters ledarredaktion (C):

”Den vita rocken är ingen hundraprocentig garanti för vederhäftig information. Det finns tyvärr enstaka läkare som misshandlat – till och med indirekt dödat – sina patienter genom få dem att tro att livshotande sjukdomar kan botas med vitaminer, kolloidalt silver och växtextrakt.

Och under Coronapandemin har läkare, som snarare borde liknas vid kvacksalvare, vädrat ny morgonluft. En av dessa udda, men patientfarliga, figurer har i dagarna varit på turné i Halland. I onsdags stod hon på Varbergs torg och spred myter om Covid-19.

– Patienter skall få en nyanserad bild av behandlingsmetoderna, förklarade Hanna Åsberg, från organisationen ”Bota Sverige”. Hon fortsätter:

”I själva verket handlar det om att sprida ren skrämselpropaganda mot vaccinet som kallas ”ett gift”. Glenn Domer, en annan ledare för ”Bota Sverige” påstår bland annat att vaccinet kan ge gravida missfall och att det gör kvinnor och foster sterila. Det senare påstås till och med vara ett mål för den globala konspiration som påstås stå bakom ”massexperimentet” med vaccinationer – oklart varför. Föga förvånande dyker det också påståenden om att det finns kopplingar till 5G.”

I ett mejl till Hallands Nyheter den 12/9 kl. 08.47 tar jag tidningen i öronen och frågar:

Varför kollar ni inte fakta utan sprider lögner?

I olika artiklar i Hallands Nyheter sprider ni felaktiga uppgifter om Coronan och vaccineringen och förminskar dess risker och biverkningar:

Ni sprider vilseledande uppgifter i bl a dessa artiklar:
https://www.hn.se/%C3%A5sikter/ledare/farligt-kvacksalveri-fr%C3%A5n-l%C3%A4kare-p%C3%A5-varbergs-torg-1.54516390?fbclid=IwAR0eZTnVUJtueIyQZLlyhbquitG8fo-ZxD9QbiPgBGpXeDgEjyiDgY1LXeA

och även här:

https://www.hn.se/nyheter/halland/restriktionerna-sl%C3%A4pper-men-smittspridningen-forts%C3%A4tter-1.54450627

I mitt mejl bifogades fakta + länkar om saken och påpekar:

”Jag hoppas att ni kan ta till er detta och skriva om detta på ett sanningsenligt sätt:”

Stor majoritet av coronadödsoffer var fullvaccinerade; 11/9 2021 07:20

Enligt officiella data från den brittiska regeringen så var två tredjedelar av personerna som dog av deltavarianten av covid-19 fram till augusti i år ”fullvaccinerade” sedan tidigare. Även procentuellt är dödligheten betydligt högre bland ”fullvaccinerade” än bland de som inte tagit något vaccin alls.

Om man tittar på den data som samlats in mellan den 1 februari 2021 och den 2 augusti så ser man att Storbritannien har registrerat totalt 742 dödsfall som ska ha orsakats av deltavarianten. Av dessa var 402 fullt vaccinerade, 79 hade fått en dos vaccin och enbart 253 av dödsoffren var ovaccinerade.

Tittar man på det totala antalet inrapporterade smittofall av deltavarianten så sticker siffrorna ut ännu mer. 47 008 fullt vaccinerade personer testade positivt för deltavarianten – jämfört med 151 054 ovaccinerade.

Antalet ovaccinerade som smittats under perioden var alltså mer än tre gånger fler än de fullvaccinerade – ändå avled betydligt fler av de fullvaccinerade av deltavarianten.

Enligt den brittiska data som presenterats så är det alltså en större statistisk risk att dö av deltavarianten om du tidigare vaccinerat dig än om du inte har gjort det.”

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1009243/Technical_Briefing_20.pdf

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1009243/Technical_Briefing_20.pdf


Hur kan det komma sig att en vaccinerad person räknas som OVACCINERAD 42-63 dagar efter det att man fått den första sprutan?

Sören Andersson — Folkhälsomyndigheten

”Det tar i praktiken mellan 4-7 veckor efter dos 1 innan man tar dos 2 och 14 dagar efter dos 2 har man fullgott skydd”, enligt vad professor Sören Andersson på FHM sa den 2 september 2021

I dagar räknat så innebär det att FHM räknar en vaccinerad person – som OVACCINERAD 42-63 dagar efter det att man fått den första sprutan.

https://www.facebook.com/martin.stenso/videos/397611768423489

SVT text och KI begår bedrägeri mot svensk befolkning och ljuger om att vaccinerade skulle ha ett bättre skydd än icke vaccinerade.

Börje Peratt skrvier idag, den 12 september 2021:

mängden virusinfekterade personer var likvärdig mellan vaccinerade och ovaccinerade patienter.

SVT text och KI (Karolinska institutet) rapporterar om en USA studie utförd av CDC, USAs motsvarighet till hälsomyndighet. Men slutsatserna är hårt kritiserade för bristande vetenskaplighet och brister i statistisk säkerhet. I själva verket finns det data som helt motsäger de slutsatser som SVT text rapporterar och i praktiken blir det som professor Gunilla Karlsson Hedestam hänvisar till Fejk News.

”De här resultaten är unika. De visar ju verkligen att vacciner fungerar”

Nej de visar att KI är beredda liksom SVT Text att gå hur långt som helst för att bedra befolkningen!

I SVTs Aktuellt-sändning den 1 september, klockan 21:04 fick Läkemedelsverkets Veronica Arthurson ljuga rakt in i svenska folkets öron – på bästa sändningstid.

I TV-inslaget sades det:

”Enligt ny data från Läkemedelsverket är allvarliga biverkningar efter C0R0NA-vaccinet ytterst ovanliga.”

Läkemedelsverkets Veronica Arthurson förklarade:

 ”Riskerna att drabbas av en ovanlig biverkning är oerhört små, speciellt i förhållande till den nytta som de här vaksinerna ger.

Av de rapporter som har granskats är HELA 5,413 allvarliga biverkningar (67,5 % av 8,019). Av dessa allvarliga biverkningsrapporter är det 282 dödsfall.

En allvarlig biverkning enligt Läkemedelsverkets egen beskrivning lyder:

”en sådan som leder till döden, är livshotande, leder till invalidisering eller medför missbildning”

I dagsläget återstår alltså 63 232 rapporter som ska granskas + alla nya som kontinuerligt kommer in, vecka för vecka.

Senaste veckan har Läkemedelsverket granskat bara 454 rapporter samtidigt som 2,478 nya rapporter inkommit (18,3 % granskades under veckan).

Att Läkemedelsverket hävdar att 282 dödsfall och 5,413 allvarliga biverkningar ”är oerhört små” och ”ytterst ovanliga.” – när endast 11,25 % av inkomna rapporter om biverkningar har handlagts – kan klassas som dagens lögn. 


Det stora bedrägeriet:
Utan PCR-tester ingen pandemi

Margareta Skantze, tidigare producent i Sveriges Radio skriver om PCR-testerna på Steigan.no, den 21 februari 2024:

Den 11 mars 2020 deklarerade WHO att utbrottet av SARS-CoV-2 (Covid-19) var en global pandemi. WHO:s definition av begreppet pandemi bygger på att det rör sig om en extremt smittsam sjukdom med internationell spridning.

Tidigare fanns det ytterligare ett kriterium, nämligen att sjukdomen förorsakade stor dödlighet. Men detta ströks i samband med svininfluensan år 2009. Enligt den nya definitionen kan således en vanlig säsongsinfluensa betecknas som en pandemi, under förutsättning att den är mycket smittsam.

För att bevisa smitta med Covid-19 används PCR-tester. PCR (Polymerase Chain Reaction) innebär att man förökar insamlat genetiskt material för att kunna mäta det.

Metoden skapades av den nobelprisbelönade kemisten Kary Mullis. Han har dock i flera intervjuer påpekat att metoden är avsedd för forskningsarbete och är oanvändbar för att konstatera pågående infektion. Om man förökar det undersökta materialet över 25 cykler kan man ”upptäcka vad som helst hos vem som helst” eftersom testet inte gör någon åtskillnad mellan inaktiva och infektiösa viruspartiklar.

Trots Kary Mullis uttalande antogs PCR-testerna i januari 2020 av WHO som ”gold standard” för att konstatera smitta med Covid-19. Testerna körs dessutom i nivåer långt över 25 cykler, vilket ger 97 % falskt positiva svar.

Fortsätt läsa vidare i artikeln, här:

Om Sven-Allan Johansson 163 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.