Hårresande avslöjanden om bakgrunden till pandemin

Medicine Dr Judy Mikovits har kallats för en av sin generations mest ansedda forskare. Hennes doktorsavhandling från 1991 revolutionerade behandlingen av HIV AIDS.
 
Vid höjdpunkten på sin karriär publicerade hon en mycket uppmärksammad artikel i Science. Artikeln skickade chockvågor över det vetenskapliga samhället. Den avslöjade användandet av djurs och mänsklig fostervävnad som utlöste förödande skador och kronisk sjukdom.

Efter att ha avslöjat läkemedelsindustrin dödliga hemlighet väckte dess hantlangare krig mot Dr Judy Mikovits.


De förstörde hennes goda namn, karriär och personliga liv.

Nu när nationens öde hänger på en skör tråd, berättar Dr Judy Mikovits om vad och vilka som ligger bakom denna svårartade korruption, som orsakar en enorm fara för det mänskliga livet.

Hon fick sitta i fängelse under fem års tid – utan anklagelser

Journalisten Mikki Wallis ställer fågan till Dr Judy Mikovits: – Så du gjorde en upptäckt som stod i konflikt med etablissemangets påhitt. Var det därför de gjorde allt de kunde för att förstöra ditt liv.

Dr Judy Mikovits: – Korrekt.

Journalisten Mikki Wallis: – Du blev arresterad.

Dr Judy Mikovits: – Korrekt.

Journalisten Mikki Wallis: – Och sedan belade man dig med tystnadsplikt.

Dr Judy Mikovits: – Ja i fem år. Om jag gick ut på sociala medier och om jag sade något överhuvudtaget skulle de ”finna” nya bevis och kasta mig tillbaka i fängelse … och det var en av de få gånger jag grät. Och jag visste att det inte fanns bevis den första gången. Och när man kan släppa loss sådana krafter som tvingar någon till konkurs trots kreditvärdighet.

Dessutom fick jag inte använda mina 97 vittnen som inkluderade motståndarna Anthony Fauci och Ian Lipkin.

Topparna inom Folkhälsomyndigheten FDA och NBS skulle ha tvingats vittna om att vi inte gjort något som helst fel.
 
Journalisten Mikki Wallis: – Så vad anklagades du för?

Dr Judy Mikovits: – Inget.

Journalisten Mikki Wallis: – Men du satt i fängelse.

Dr Judy Mikovits: – Jag kastades i fängelse utan anklagelser. Jag kallades ”en rymling undan rättvisan”. Utan arresteringsorder, drog dom mig ut ur mitt hus. Våra grannar undrade förskräckt vad som stod på. De genomsökte mitt hus utan domstolsbeslut och terroriserade min man i fem dagar. De sa att om de inte hittar anteckningsböcker eller underlag, som jag inte hade, skulle det planteras i mitt hem.

Topparna inom hela folkhälsomyndigheten
agerade i maskopi – mot Judy Mikovits

Journalisten Mikki Wallis: – Som om du skulle ha tagit faktaunderlag från laboratoriet?

Dr Judy Mikovits: – Avsikten var att få det att se ut som att jag tagit konfidentiellt material och data från laboratoriet. Och jag kan bevisa bortom alla tvivel att jag inte hade gjort det.

Topparna inom hela folkhälsomyndigheten agerade i maskopi för att förstöra mitt rykte. Justitiedepartementet och FBI visste om det men mörklade det … vilket innebär att du inte får lägga fram det som ett fall i domstolen. Då riskerar advokaten domstolstrots. Du får inte ens en advokat att försvara dig. Så varje juridisk rättvisa togs ifrån mig. Än idag har jag inga konstitutionella friheter eller rättigheter.

Journalisten Mikki Wallis: – Ändå sitter du här. Jag tror att många skulle nöja sig med att gå i pension och legat lågt. Fast du bestämde dig för att kliva fram då din tystnadsplikt blivit hävd och skriva en bok;

”KORRUPTIONSPESTEN – Återställa tron på vetenskapens löfte.” Och du avslöjar namn.

Dr Judy Mikovits: – Absolut!

Journalisten Mikki Wallis: – Uppenbarligen har deras försök att tysta dig misslyckats. Och jag måste fråga. Hur har du tillförsikten att sitta här och utmana dessa starka makter och inte oroa dig för ditt liv då du lämnar denna byggnad?

Dr Judy Mikovits: – Därför att om vi inte stoppar detta nu, kan vi inte bara glömma vår frihet utan också mänskligheten. Eftersom vi kommer att dödas av denna agenda.

Anthony Fauci arrangerade mörkläggningen

Journalisten Mikki Wallis: – Så Anthony Fauci … mannen som ledde pandemins arbetsgrupp. Var inblandad i en mörkläggning.

Dr Judy Mikovits: – Han regisserade mörkläggningen. Och faktum är att alla inblandade belönades och belönades frikostigt! Miljontals dollar i fondmedel från Toni Fauci. Toni Faucis organisation, Nationella institutet för allergi och infektionssjukdomar (NIAID). Dessa utredare som utförde bedrägeriet fortsätter än idag och belönas frikostigt av NIAID.

Journalisten Mikki Wallis: – Och hela världen lyssnar på hans råd hur man ska hantera denna ”Pandemi”.

– Hur vet vi att det han säger är vad vi behöver veta?

Miljontals människor har dödats sedan 1984

Dr Judy Mikovits: – Det han säger är absolut propaganda och samma slags propaganda som han drev och som dödat miljoner människor sedan 1984.

Judy citerar här vad Dr Anthony Fauci har sagt:
 
– Studien visar att medicinering fördröjer utvecklingen av AIDS jämfört med dem som inte tar vår medicin.
 
Dr Judy Mikovits: – Det började då jag var 25 år gammal. Jag var i ett team som separerade HIV från saliv och blod hos patienter från Frankrike. Där Luc Montagnier hade lyckats isolera viruset.

Luc Montagnier Nobelpristagare i medicin 2008. Detta var en bekräftande studie … men Toni Fauci och Robert Galli konspirerade för att förändra våra fakta på ett förvanskat sätt. Vid denna tid var dr Ruscetti (Judys chef) bortrest och Tony Fauci sade:

”Vi förstår att du har en artikel för publikation och vi vill ha en kopia av den!”

Och jag sa att ”Ja det finns en artikel för publikation och den är konfidentiell och nej jag ger er inte en kopia”.

Han började skrika åt mig och sa:

”Ge oss artikeln nu direkt”! ”Eller så blir du avskedad för olydnad”!

Och jag svarade att

”Jag är säker på att när Dr Ruscetti är tillbaka så kan du prata med honom”.

Och Frank kommer tillbaka flera veckor senare och han blev tvingad att ge Fauci artikeln. Sedan stoppar Fauci publiceringen av artikeln i flera månader.

Medan Robert Gallo skriver sin egen version och tar all ära av innehållet. Och naturligtvis är patent inblandade. Denna fördröjning av bekräftelsen (om sambandet HIV-AIDS) ledde till spridning av viruset och att miljoner dog. Kanske har ingen uttryckt denna ångest från AIDs bättre än New York författaren Larry Kramer.

Men han var mer förbannad på federala regeringen och läkemedelsbolagen. En person som fick känna på Kramers ilska var NIAIDs Dr Anthony Fauci.

”Jag kallar er mördare” inkompetenta idiot Dr Anthony Fauci.
 
Dr Judy Mikovits: – Något som blev förkrossande för mig var att jag fram till 1999 inte visste att mitt arbete hade blivit något man undvek. Från -83 och -82 när (HIV)-viruset blev isolerat skulle vi inte behövt vänta till -84 för att få (sambandet) konfirmerat. Tänk på hur många … hela den afrikanska kontinenten förlorade en hel generation då viruset tilläts att spridas. Arrogansen hos en grupp människor inkluderar Robert Redfield, idag chef över CDC, i maskopi med Tony Fauci. De konspirerade för att få erkännande och tjäna pengar och hade lagt beslag på patenten. Och skräddarsydde dem till en terapi som var absolut fel terapi. Och hade det inte skett så hade inte miljoner behövt dö från HIV.
 
Journalisten Mikki Wallis: – Hur kan någon som globalt ger råd om hälsa äga patent där lösningen är vaccin? Är inte detta en intressekonflikt? Eller borde vara det?

Lagen om patenträttigheter måste upphävas

Dr Judy Mikovits: – Det är en intressekonflikt (jäv) och är det något jag vill säga till Trump så är det

”Upphäv lagen om patenträttigheter!”

Patienträttigheterna, enligt Bayh-Dole Act, ändrar hur universitet ser på teknologiöverföring, vilket statistiken visar. Universitet äger 16 gånger så många patent som de gjorde 1980. Alla skaffar fler patent men universitetet har idag fem gånger så många patent som före Bayh-Dole. Situationen har blivit så illa att en officiell talesman för informationsteknologin har kallat universiteten för: ”drivna av enkelriktade tekniknördar beroende av royalties”.

Dr Judy Mikovits: – Denna Act (Bayh-Dola) gav statsanställda rätt att patentera sina upptäckter. Det gav möjlighet att hävda ägarrätt till upptäckter som skattebetalare redan betalat för. Ända sedan detta hände på 1980-talet så har det förstört vetenskapen. Och det tillät utvecklingen av dessa intressekonflikter.

Bill Gates 2017 (cropped).jpg

Och det är brottslighet bakom att släppa fram en sådan som Bill Gates med miljarder av dollar. Ingen har röstat på honom. Han har ingen medicinsk bakgrund. Han har ingen expertis. Men vi har låtit sådana människor få en röst – som tagit över i detta land. Samtidigt som det förstör miljontals människors liv.

Judy citerar här vad Bill Gates har förklarat:


”Normalitet återkommer endast
när vi vaccinerar hela världens befolkning”,
har Bill Gates sagt

Journalisten Mikki Wallis: – Om man genomför allmän global vaccinering så kommer de här människorna att tjäna hundratals miljarder dollar på vaccin.

Dr Judy Mikovits: – Och de dödar miljoner … som de redan har gjort med sina vacciner. Det finns inget vaccin just nu som skyddar mot RNA smittor (förkylning, influensa, SARS, COVID-19, etc).

Journalisten Mikki Wallis: – Så jag måste fråga dig: Är du emot vaccin?

Dr Judy Mikovits: – Åh, absolut inte! Vaccin är immunterapi. Precis som ”interferonalfa” är en immunterapi. Så jag är inte emot vaccin. Mitt jobb är att utveckla immunterapi och det är vad vaccin är.
 
Journalisten Mikki Wallis: – Tror du att detta (covid 19) virus är skapat i ett laboratorium?

Denna stam av virus var manipulerat och studerat i ett laboratorium
där man gjorde djurförsök

Dr Judy Mikovits: – Jag skulle inte använda ordet skapat. Men man kan inte säga att det uppstått naturligt om det kommit från ett laboratorium. Så det är uppenbart att detta virus var manipulerat.

Denna stam av virus var manipulerad och studerad i ett laboratorium där man gjorde djurförsök. Och det (viruset) släpptes ut, avsiktligt eller inte. Det kan inte ha uppstått naturligt. Det var inte någon som gick till en (kött)marknad och blev sjuk. Viruset hoppar inte direkt från djur till människa. Det är inte så det fungerar.

Det är en accelererad utveckling av virus (i ett laboratorium). Om det uppstått naturligt skulle det ha tagit uppemot 800 år att bli till. Detta uppstod från SARS 1 inom ett decennium (10 år). Det är inte en naturlig uppkomst.

3,7 miljoner dollar skänktes av Nationella Hälsoinstitutet i USA
till ett Wuhan Laboratorium i Kina

Journalisten Mikki Wallis: – Har du någon uppfattning om var detta har uppstått?

Dr Judy Mikovits: – Åh ja! Jag är säker på att det uppstått mellan North Carolina, Fort Detrick, amerikanska arméns forskningscenter för infektionssjukdomar och Wuhan laboratoriet (Kina).

3,7 miljoner dollar skänktes av Nationella Hälsoinstitutet i USA till Wuhan Lab i Kina. Det är samma  

laboratorium, som enligt många anses vara upphovet till Coronaviruset. Vi vet nu att NIAID är associerat med Nationella Hälsoinstitutet där Dr Anthony Fauci har kontrollen hade redan genomfört experiment med Wuhanlaboratoriet med anledning av coronavirus.

Om Dr Anthony Fauci inte kan vara ärlig inför allmänheten om sina kontakter med detta lab. Då måste Fauci avgå.
 
Dr Judy Mikovits: – 1999 arbetade jag på Fort Detrick och mitt uppdrag var att undervisa om Ebola. Hur man infekterar människoceller utan att döda dem. Ebola kunde inte infektera människoceller förrän vi tog in dem i laboratorier.

Journalisten Mikki Wallis: – Det är svårt att ignorera dödssiffran. Människor dör, människor har dött av detta i alarmerande antal. Hur försonas du med det?

Dr Judy Mikovits: – Det blir ganska lätt för mig när jag har sett vad regeringen har gjort. De citerade Dr. Birx, White House Holds covid 19 task force briefing, En mycket liberal inställning ”till dödlighet”. 
  
Dr Judy Mikovits: – Om min man skulle dö, han har COPD (kronisk lungsjukdom) hans lungor har fibroser. Hans lungor skulle se likadana ut som någon med covid 19. Men det finns inga bevis på infektion. Om man inte testar och inte har bevis för infektion och skulle gå in där idag så kallas det ändå covid 19 och vi hör detta från läkare och sjuksköterskor som är upprörda.
 
Journalisten Mikki Wallis: – Jag har sett så många läkare på nätet som gjort videos förbryllade över de anvisningar de fått.

”Förra fredagen (för ett år sedan) fick jag ett sju-sidigt dokument där de sade att om jag hade en 86-årig patient som hade dött av lunginflammation men aldrig testats för covid-19 men som sades hade smittats av sin son som inte hade några symtom men senare påstods ha testats positivt för covid 19 så ansågs det lämpligt att i dödsattesten diagnostisera det som covid 19.”

”När jag skriver en dödsattest pressas jag att lägga till covid 19.
Varför då?
För att öka antalet och få det att se värre ut än vad det är?
Jag tror att det är på det viset.”

Läkare: – När jag skriver en dödsattest pressas jag att lägga till covid 19. Varför då? För att öka antalet och få det att se värre ut än det är? Jag tror det. Varför vill man skruva upp dödsantalet för covid 19? Rädsla är ett bra sätt att kontrollera människor. Och ibland är människors förutsättningar för att tänka själva förlamade om de är tillräckligt uppskrämda. Och det är inte så jag vill att människor ska fungera. Jag vill att människor ska säga:

”Vi kommer att ta oss genom detta”, ”jag ska använda mitt huvud”, ”jag kommer att gå till olika källor”, ”jag ska lyssna på olika källor”, ”jag ska tänka själv”.

Eftersom det är vad Amerika handlar om. (DR DEBORAH BIRX WH COVID-19 TASK FORCE COORDINATOR)

– Om någon dör med covid 19 så räknar vi det som en covid 19 död.

Dr Judy Mikovits: – Man dör inte med en infektion. Man dör av en infektion.

Man får 13,000 dollar från Medicare i provision
om man diagnostiserar det som covid 19.
Och denna covid-19 patient sedan läggs i respirator

får man 39,000 dollar. Tre gånger så mycket.

 
Journalisten Mikki Wallis: – Jag har pratat med läkare som tillstår att de blir belönade om de diagnostiserar sjuka eller dödsfall som covid 19.
 
Dr Judy Mikovits: – Ja, trettontusen dollar från Medicare om man namnger det som covid 19. Medicare klargör att en patient som läggs in som covid 19 ger provision och man får betalt 13,000 dollar. Om denna covid-19 patient läggs i respirator får man 39,000 dollar. Tre gånger så mycket.

Dr Judy Mikovits: – Och de dödar patienten med respirator eftersom man gett fel behandling.

Läkare: – Detta är inte vettigt! De patienter jag har, de lungor som jag försöker förbättra, har fått mig att inse att vi arbetar med ett medicinskt paradigm som är falskt. Jag är rädd att denna felaktiga behandling leder till enorm skada för ett stort antal människor inom kort tid.

Vad hände i Italien där så många dog?

Journalisten Mikki Wallis: – Min nästa fråga handlar om Italien. Jag vill veta varför Italien drabbades så svårt.
 
Dr Judy Mikovits: – Italien har en mycket gammal befolkning. De är mycket sjuka i inflammatoriska sjukdomar. De fick under 2019 ett otestat influensavaccin, en ny typ som bestod av fyra olika stammar av influensa däribland den mycket sjukdomsalstrande H1N1.(Svininfluensa). Det vaccinet framställdes i hundceller, hundar har massor av coronavirus. Det är därför man inte testar det. Man säger bara att det var det (covid).

När nationen börjar hämta sig från det värsta av coronavirus-epidemin återstår en fråga. Vad händer med allt hydroxiklorokin?

Vi vet att hydroxiklorokin och zink fungerar mycket bra

Läkare: – Vi vet att hydroxiklorokin och zink fungerar mycket bra för patienter. Och då dyker Fauci upp och gormar om att det inte finns någon dubbelblind kontrollstudie. Förresten dr Fauci, blir det någon dubbelblind kontrollstudie på ert vaccin? BLIR DET? Vid en enkät med 2,300 läkare i 30 länder värderades hydroxiklorokin som den mest effektiva medicinen att behandla viruset.

Dr Judy Mikovits: – AMA säger att läkare förlorar sin legitimation om de använder hydroxiklorokin, en malariamedicin som har funnits på listan över hela världen som en grundläggande medicin i 70 års tid. Dr Fauci kallar det ”anekdotiskt data”. Det är inte sagor om det finns tusen fall av data. Fakta som säger att det är effektivt mot dessa virus. Detta är grundläggande medicin och de undanhåller det från människor. Och inte bara nu! Men åter till autism. Med våra upptäckter, fanns det en gammal antivirusmedicin, en hundra år gammal medicin kallad ceramide på WHOs lista över grundläggande mediciner. Den gav barn med autism en röst, ett liv. Vad gjorde Monsanto då? De tog bort den från alla, du kunde inte få tag på den för att rädda liv. Vi försökte. Tro mig. På alla sätt vi kunde. Så när de tar bort en medicin, inte bara WHO. FDA, CDC! Toni Fauci stängde ned allt. De stoppade allt och vi fick en ohälsosammare värld igen. Och det finns massor av pengar så att vi kan ta alla de pengar som de tjänar på sina patent och vi kan dela ut dem till offren av denna korruptionsplåga.
 
Journalisten Mikki Wallis: – Är det tryggt att påstå att det som inte kan patenteras har stängts ned avsiktligt då det inte går att tjäna pengar på det? Alla dessa naturens botemedel som vi har haft hur länge som helst.

Dr Judy Mikovits: – Absolut, det är ett rättvist påstående. Och det är exakt det som pågår med covid 19. Spelet innebär att stoppa alla behandlingar tills alla är infekterade. Och tvinga på oss vaccin med full vetskap om att influensavaccin ökar oddsen med 36 % för att få covid 19. 

Militär som vaccinerades mot influensa blev mer mottagliga för coronavirus

Journalisten Mikki Wallis: – Varifrån kommer dessa data?
 
Dr Judy Mikovits: – En artikel från 2019 visar att militär som vaccinerades mot influensa blev mer mottagliga för coronavirus. Coronavirus finns i alla djur. Så om du nånsin fått influensavaccin så har du injicerats med coronavirus. Och att sedan sätta på sig en mask.
 
Läkare: – Det är inte vettigt! Om vi skulle bära mask i en akutmottagning för att skydda oss. Vi bär inte masker. Varför då? Jo för att vi förstår mikrobiologi, vi förstår immunologi och vi vill ha starka immunsystem. Immunsystem byggs upp genom vidröring. Vi delar bakterier, stafylokocker, streptokockbakterier. Virus. Vi utvecklar vårt immunförsvar dagligen på detta sätt. När det tas ifrån mig sjunker mitt immunförsvar. Om jag skyddar mig så sjunker mitt immunförsvar. Om detta pågår i månader så sjunker immunförsvaret ännu mer. Hemma, tvätta händerna noga, tvätta bänkar. Orolig för sådant vi behöver för att överleva. Om du inte är kronisk sjuk eller sårbar äldre ska du gå ut utan att använda handskar eller mask. Om du har immunproblem tycker jag du ska skydda dig eller bära mask eller handskar. Alla ska inte bära mask eller handskar eftersom de minskar din bakterieflora och hindrar ditt utbyte med din omgivning. Och din bakterieflora och virus är dina vänner som skyddar dig mot sjukdom, försvinner nu. Och nu riskerar du istället påpassliga infektioner. Infektioner som hoppas att du inte har goda bakterier som skyddar dig. Och när vi nu lämnar vår karantän med lägre immunsystem och börjar utbyta bakterier och virus. Vad tror du då kommer att hända?

Antalet sjukdomar kommer att stegra! Jag garanterar att när vi öppnar upp samhället kommer det att bli en enorm mängd av sjukdomar som kommer snabbt. De byggstenar som bildar vårt immunsystem är virus och bakterier. Så är det bara!
 
Dr Judy Mikovits: – Att bära mask aktiverar ditt eget virus. Du blir sjuk av ditt eget återaktiverade coronavirus och om det skulle hända … att det är av SARS cov 2, ja då har du ett stort problem.

Journalisten Mikki Wallis: – Du är inte den första virolog som säger att vi gör raka motsatsen mot vad vi borde göra för att skydda oss och skapa immunitet mot detta virus.

Dr Judy Mikovits: – Varför har man stängt av stränderna? Vi får stöd av jorden och sanden. Vi får helande från mikroberna i havet i saltvattnet. Detta är vansinne!

Journalisten Mikki Wallis: – Dessa institutioner som förgiftar vår miljö och våra kroppar. Det fanns en tid då de tvingades att kämpa sina egna strider. Men de har gjort ett sånt stort jobb att manipulera massorna. Att en del människor tystar ned sina egna medborgare. Och de stora plattformarna följs åt och stänger ned allt.

Vi som är läkare – borde gå ihop

Journalisten Mikki Wallis: – Avvikande röster tillåts inte längre i detta fria land. Vilket är något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.
 
Dr Judy Mikovits: – Inte jag heller förstår allt som hänt mig sedan 2011. Det är bortom vår fattningsförmåga att vårt samhälle skulle bli så lurat. Att denna propaganda kan få fortsätta att driva oss till att bli rädda för och hata varandra. Förhoppningsvis kommer detta att få Amerika att inse att det här är inte vettigt och vi vinner för vi förstör deras plan med sådan här information. Och för mig är det fantastiska nyheter att läkare reagerar och säger:

”Vänta ett tag”!

Läkare: – Ni läkare som ser det här och jag möter många av er här. Varför hörs ni inte? Jag är här för att försvara dig, jag är här för att försvara min frihet, jag är här för att försvara min familjs frihet, mina patienters rätt att välja vad de vill göra med sina liv. Jag är totalt knockad, och jag är knockad därför att det inte är fler läkare som jag som pratar om det här. Vi borde gå ihop! Ni behöver vakna upp! För att våra rättigheter tas ifrån oss. Allt detta på grund av falska rapporter där ute! Detta är fel! Människor borde få fängelse för det här.

Dr Judy Mikovits: – Det är inte forskarna som är oärliga. De lyssnar på folk som i över 40 år kontrollerat vem som får finansiering, vad som publiceras. Och jag är ledsen att behöva säga det men många tar helt enkelt pengarna och äran och det stöd som helt enkelt är hyckleri.

Du får inte finansiering om du inte håller dig till partilinjen

Journalisten Mikki Wallis: – Vad säger du till de medicinare som håller på att få en glimt av den fälla som de har blivit lurade in i? Och bortstyrda från eden att inte göra skada?

Dr Judy Mikovits: – Jag säger: ”Förlåt dig själv”.

Det svåraste för oss alla är att inse att med de allra bästa intentioner … Vi studerade, vi lärde oss vad vi trodde var sanningen. Vi hade ingen aning om att de fakta vi trodde var sanna, inte var sanna. Vi har i skolorna blivit utbildade i en helt annan vetenskap. Du får inte finansiering om du inte håller dig till parts-linjen. Du blir inte publicerad. Och det var antagligen det svåraste för mig att inse att vetenskapliga tidskrifter skulle förvrida upptäckter som kunde bota oss alla. Kommer det vetenskapliga samhället att ha modet att besvara frågan huruvida dessa sjukdomar kan ha kommit till genom forskningens egna skapelser.
 
Dr Judy Mikovits: – Så vad vi gjorde ganska direkt då jag lämnade fängelset var att starta ett utbildningsbolag. Vi är en väckarklocka för läkare och det är mycket svårt. Men varje läkare som insett att de varit en del av problemet har nu vänt om och börjat röra sig mot ett bättre samhälle. Och återställa förtroendet om vårt löfte till medicinen. Det är allt vi kan göra.

Journalisten Mikki Wallis: – Dr Mikovits, tack för din tid. Det har varit en ära att få sitta här med dig och särskilt tack till ditt mod.
 
Dr Judy Mikovits: – Tack Mikki, jag uppskattar det mycket.

Tack Eivor Johansson för din fantastiska hjälp med avskriften.
Ett stort tack också till Börje Peratt & Mayne Sundevall-Hopkins som översatt och textat videon.

Se videon här:Följ diskussionen på Facebook här;

Här kan du följa Judy Mikovits podcast;


Det stora bedrägeriet:
Utan PCR-tester ingen pandemi

Margareta Skantze, tidigare producent i Sveriges Radio skriver om PCR-testerna på Steigan.no, den 21 februari 2024:

Den 11 mars 2020 deklarerade WHO att utbrottet av SARS-CoV-2 (Covid-19) var en global pandemi. WHO:s definition av begreppet pandemi bygger på att det rör sig om en extremt smittsam sjukdom med internationell spridning.

Tidigare fanns det ytterligare ett kriterium, nämligen att sjukdomen förorsakade stor dödlighet. Men detta ströks i samband med svininfluensan år 2009. Enligt den nya definitionen kan således en vanlig säsongsinfluensa betecknas som en pandemi, under förutsättning att den är mycket smittsam.

För att bevisa smitta med Covid-19 används PCR-tester. PCR (Polymerase Chain Reaction) innebär att man förökar insamlat genetiskt material för att kunna mäta det.

Metoden skapades av den nobelprisbelönade kemisten Kary Mullis. Han har dock i flera intervjuer påpekat att metoden är avsedd för forskningsarbete och är oanvändbar för att konstatera pågående infektion. Om man förökar det undersökta materialet över 25 cykler kan man ”upptäcka vad som helst hos vem som helst” eftersom testet inte gör någon åtskillnad mellan inaktiva och infektiösa viruspartiklar.

Trots Kary Mullis uttalande antogs PCR-testerna i januari 2020 av WHO som ”gold standard” för att konstatera smitta med Covid-19. Testerna körs dessutom i nivåer långt över 25 cykler, vilket ger 97 % falskt positiva svar.

Fortsätt läsa artikeln här:

Om Sven-Allan Johansson 165 artiklar
Ansvarig utgivare för sistatiden.se

1 trackback/pingback

  1. Hårresande avslöjanden om bakgrunden till pandemin – Life, Death and all between

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.